BLOG

Dil Okulu Vizesi Ne İşe Yarar?

A -A +
Dil Okulu Vizesi Ne İşe Yarar?

Diyelim ki yurt dışında bulunan bir dil okuluna kayıt olup yabancı dilinizi geliştirmek istiyorsunuz. Ve dolayısıyla ilgili ülkeyi dil eğitimi amacı ile ziyaret etmek istiyorsunuz. Gideceğiniz ülkeyi ziyaret etmeden önce başvurmanız gereken vize türü eğitim vizesidir. Eğitim vizesi, titiz detayları bünyesinde barındırdığı için başvuru sırasında profesyonel bir yardım almak sizin için avantajlı bir seçenektir. Her ülkenin kendine ait bir prosedürü vardır dolayısıyla her başvuru süreci aynı işlemez. Ayrıca sizden istenen belge ve evrakların ilgili konsolosluğa tam ve eksiksiz sunulması önemlidir aksi halde vize reddi ile karşılaşabilirsiniz.

 Yukarıda belirtilen noktalardan dolayı profesyonel danışmanlık almanız, başvuru süresinde size fayda sağlayacaktır. Hatta vize sürecinin karmaşıklığından dolayı konsolosluklar da profesyonel danışmanlık yardımını tavsiye etmektedir. Bu prosedürleri pek çok başvuru sahibi için tam ve eksiksiz yürütüp sonuçlandıran, tüm ayrıntılara hâkim olan tecrübeli Re-Vize danışmanları, uzun süreli eğitim vizenizi alabilmek için ihtiyaç duyacağınız her türlü bilgiyi sizinle paylaşacaktır.

 Peki Yurt Dışındaki Kaliteli Dil Okulları Hangileridir?

Yurt dışında kaliteli bir dil eğitimi alabileceğiniz birden fazla dil okulu bulunmaktadır. Elbette bunun için öncelikle hangi dilde eğitim alacağınızı belirlemeniz gerekmektedir. Eğer Almanca dilinde bir eğitim almak istiyorsanız Almanya'da bulunan kaliteli dil okullarından bahsedelim. German Language School Berlin (GLS) Almanya'da kaliteli ve keyifli bir yabancı dil eğitimi alabileceğiniz okuldur. GLS, Berlin’de TestDaF sınav merkezi olup yüksek kalitede Almanca kurslar sunulmaktadır. Peki diyelim ki İngilizce dilinizi geliştirmek istiyorsunuz. Bu konuda Malta size harika seçenekler sunmaktadır. Eurocentres Msida Dil Okulu, Luqa’daki uluslararası havalimanından karayoluyla sadece birkaç dakika uzaklıktadır. Maksimum 12 kişilik sınıfların yer aldığı 8 derslikli okul binası, sahile de birkaç dakika mesafede bulunur ve Malta’yı kolayca keşfedebileceğiniz bir konumda yer alır.

 Dil okulu vizesi almak ve dil okulları hakkında detaylı bilgi edinmek için uzman vize danışmanlarımız ile yüz yüze görüşebilirsiniz. Bize Ankara, İstanbul veya İzmir ofislerimizden ulaşabilir ya da online iletişim formumuza mesaj bırakabilirsiniz. Ayrıca Whatsapp hattımıza yazabilir ve uzman eğitim danışmanlarımız ile telefonda görüşebilirsiniz.

 

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.