BLOG

Doğa Hayranı İseniz Sizi Şöyle Alalım: Hollanda Vizesi

A -A +
 Doğa Hayranı İseniz Sizi Şöyle Alalım: Hollanda Vizesi

Şayet bir doğa hayranı ve gezgin iseniz Hollanda bünyesinde barındırdığı doğal güzellikleri ile size keyifli bir referans olacaktır. Dağları, ormanları, doğal şelaleleri ve daha pek çok güzellikleri ile Hollanda, Avrupa'nın en keyifli ülkelerinden biridir. Özellikle yel değirmenleri, kanalları ve çiçek bahçeleri ile ünlü olan ülke, seyahat tutkunlarının vaz geçilmez duraklarından biridir diyebiliriz. Hollanda'ya keyifli bir gezi düzenliyorsanız ve Hollanda vizesi almanız gerekiyorsa, yazımızı okumanızda fayda var.

Bisiklet Tutkunlarının Vazgeçilmez Yeri: Hollanda

Ülkeyi baştan aşağı bisikletle gezebileceğinizi belirtmemizde fayda var. Bu da size pek çok farklı güzelliği keyfinizce gezme imkanı sunacaktır. Resmi dili Flemenkçe olan ülke ismini Amstel Nehri’nden almıştır. Ayrıca kültür ve sanat beşiği olan Hollanda bünyesinde ünlü ressam Van Gogh’un eserlerinin sergilendiği ‘Van Gogh Müzesi’ni barındırmaktadır. Peki Hollanda'da doğal güzellikleri keşfetme imkanı veren yerler nerelerdir?

Zaanse Schans

Dünyaca ünlü meşhur Hollanda yel değirmenlerini yerinde keşfedebileceğiniz bir yer olan Zaanse Schans, Hollanda'nın en yeşil kentlerinden biridir. Yüzyıllara meydan okuyan yel değirmenleri ve uçsuz bucaksız yemyeşil tarlalar, sizi sanki büyülü bir masalın içindeymişsiniz gibi hissettirecek kadar güzel. Kentin içinde bulunan müzelerle ise tarihe keyifli bir yolculuk yapmanız mümkün.

Vondelpark

Amsterdam'da bulunan Vondelpark, kent ortasında nefes alınacak yemyeşil bir park olarak karşımıza çıkıyor. Gün içerisinde yorgunluğunuzu atmanız için ideal bir yer olan Vondelpark, adeta cennetten bir köşe izlenimi bırakıyor. Özellikle gezginler tarafından bisiklet ile gezilmesi önerilen park, Hollanda'ya gidip mutlaka ziyaret edilmesi gereken doğal yerlerden biri.

Hollanda Vizesine Dair İpuçları

Keyifle gezebileceğiniz bir kaç örneği size sunduktan sonra, gelelim Hollanda vizesine dair kısa bilgilere. Öncelikle belirtmek gerekir ki Schengen bölgesinde bulunan Hollanda’yı herhangi bir amaçla ziyaret etmek istiyorsanız, seyahatinizden önce bir Schengen vizesi almanız gerekecektir. Bu vize ile Avrupa'da bulunan 26 ülkeyi serbest bir şekilde gezebilirsiniz. Schengen vizesi, Avrupa’nın neredeyse tümünde gezme hakkı tanıyan bir izin belgesidir. Dolayısıyla  bu vizeyi alıp Hollanda’ya seyahat ettikten sonra, vizenizin geçerli olduğu süre içinde diğer ülkelere de serbestçe giriş yapabilirsiniz. Burada dikkat edilmesi gereken en önemli şey, evrakların düzgün ve eksiksiz teslim edilmesidir.

Eğer Hollanda'ya sorunsuz bir şekilde gitmek istiyorsanız İzmir, Ankara ve İstanbul ofislerimizi ziyaret ederek, uzman vize danışmanlarımız ile bu konuyu görüşebilirsiniz. Her türlü vize konusunda profesyonel bir destek alacağınız kurumumuz, maddi ve manevi yaşanacak her türlü kayıptan da sizi muaf tutacaktır.

 

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.