BLOG

Dubai İçin Vize Nasıl Alınır?

A -A +
Dubai İçin Vize Nasıl Alınır?

Birleşik Arap Emirlikleri’nde yer alan yedi emirlikten biri olan Dubai, BAE tarafından Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına uygulanan vize rejiminden dolayı vizesiz seyahat edilemeyecek ülkelerden biridir. Ancak bu durum umuma mahsus (bordo) pasaport sahibi olan Türk vatandaşları için geçerli olup hizmet pasaportu, diplomatik pasaport ve hususi pasaport sahipleri Dubai’ye vizesiz giriş yaparak toplam 180 gün içinde 90 gün konaklayabilirler.

Bölgesinin en önemli ticaret, kültür, siyaset ve turizm merkezleri arasında yer alan Dubai, her yıl pek çok Türk vatandaşı tarafından yoğun şekilde ziyaret edilmekte, popülerliğini her geçen gün artırmaktadır. Tatil, eğlence, alışveriş, gezi vb. nedenlerle Dubai’yi ziyaret edecek vatandaşlarımız temelde iki tür vize uygulamasına sahiptir. Bu vize uygulamaları Dubai’de konaklanacak süreye ve giriş-çıkış sıklığına göre değişecektir. Buna dayanarak kısa süreli (tek girişli ve çok girişli) ve uzun süreli (tek girişli ve çok girişli) Dubai (BAE) vizelerinden uygun olanına başvurulmalıdır. BAE vize başvuruları seyahatinizden en az 30 gün önce tamamlanmış olmalı, vize başvurusu onaylanarak ülkeye giriş hakkı kazanan ziyaretçiler 58 gün içinde BAE topraklarına giriş yapmalıdır. Kısa süreli vizelerde konaklama süresi 28 gün, uzun süreli vizelerde ise 90 gündür. Bu süreyi aşan ziyaretçilerin günlük 3.000 USD tutarında cezai yaptırıma tabi tutulacaklarını hatırlatmak isteriz.

Bu noktalara dikkat ettikten sonra yapmanız gereken, başvuru türünüze uygun evrakları hazırlamak olacaktır. Bunlar arasında pasaportunuz, gelirinizi belgeleyen evraklar, kişisel bilgilerinizin yer aldığı form vb. belgeler yer alır. Dubai (BAE) vize başvurunuzda hazırlamanız gereken evraklar hakkında ayrıntılı bilgi almak ve uzman Re-Vize danışmanları eşliğinde başvurunu işlemlerinizi başlatmak için İzmir ve Ankara ofislerimizle irtibat kurabilir, isterseniz randevu alarak danışmanlarımızla yüz yüze görüşebilirsiniz. Size yardımcı olmaktan memnuniyet duyacağız.

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.