BLOG

Dubai Vize İşlemleri Nasıl Yapılır?

A -A +
Dubai Vize İşlemleri Nasıl Yapılır?

1969 yılında bağımsızlığını ilan eden, Birleşik Arap Emirlikleri’nden biri olan Dubai, modern yapıları ile oldukça dikkat çeken bir ülkedir. Petrol kaynaklarının keşfedilmesiyle hızla gelişmiş Dubai, 20. yüzyılda turizm, ticaret, alışveriş için favori yerlerden biri olmuş ve bu sayede dünyanın en zengin ülkelerinden biri haline gelmiştir. 

Altın konusunda son derece zengin ve önemli kaynaklara sahip olan Dubai Emirliği’nde altın yoğun kullanılır. Örneğin, altın kaplama arabalar, otomatlar, dekorasyon ürünleri, binaların dış cephelerinde altın kaplamalar oldukça yaygındır Dubai’de. Tatil turizmi ile özellikle ön planda olan Dubai’nin Palmiye Adaları dünyaca ünlüdür. Dünyanın etrafına 3 metrelik duvar örecek kadar kum ve kaya kullanılarak yapılmış olan Palmiye Adaları, üç ayrı adadan oluşmaktadır. Ayrıca Burj Khalifa ve Burj Al Arab gibi görkemli gökdelenleri, Dubai Mall gibi alışveriş merkezleri, El Fahidi Hisarı, Madinat Jumeriah (Cumeyra Şehri) Dubai ziyaretlerinde en çok rağbet gören yerlerdendir.

Seyahat amacı ne olursa olsun, umuma mahsus pasaport sahibi Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları vize uygulamasına tabi tutulurlar. Hizmet, Hususi ve Diplomatik pasaport sahipleri ise 90 güne kadar yapacakları konaklamalı seyahatlerde vize uygulamasından muaftırlar. 

Dubai vizesi online alınan bir vize olması sebebi ile pasaport üzerine herhangi bir işlem yapılmamaktadır ancak başvuru oluşturmak için pasaportunuzun görseli sunulmalıdır. Buna ek olarak pasaportunuzun vize süresinin bitiminden itibaren 6 ay daha geçerli olmasına dikkat etmeniz çok önemlidir. Tek ve çok girişli, 30 ve 90 günlük olarak alabildiğiniz Dubai vizesi başvurunuzun seyahatinizden en az bir ay önce tamamlanması gerekmektedir. Bu nedenle vize başvurunuzu ne kadar erken yaparsanız o kadar garanti olur. 

Nüfus Cüzdanı fotokopisi, pasaport fotokopisi, Dubai vizesi işlemleri için yatırılan harç dekontu renkli olarak taranmalıdır. Online olarak dolduracağınız vize başvuru formunun eksiksiz ve doğru bilgilerle doldurulduğundan emin olmalısınız. Dubai vize başvurusu ile ilgili bir diğer nokta ise 18 yaşından küçük kişilerin seyahat edecek kişiye ait muvafakatname ile birlikte başvuru yapmaları ve başvurunun birlikte seyahat edilecek kişiye ait Dubai vizesi ile yapılmasıdır. 

Karmaşık vize başvurusunu sizin adınıza yürütecek Re-Vize Profesyonel Vize Danışmanlığı, sorunsuz Dubai vizesi almanıza, doğru başvuru takibi yapmanıza, eksiksiz evrak hazırlamanıza yardım ederek maddi ve manevi kayıp yaşamamanızı sağlar. İşinde deneyimli ve profesyonel olan danışmanlar ile çalışmak için bizimle iletişime geçebilir, İzmir, Ankara ve İstanbul’da bulunan ofislerimizi ziyaret edebilir ya da telefon ve canlı destek hattı üzerinden bizi arayarak bilgi ve randevu alabilirsiniz.

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.