BLOG

Dünya Genelinde Corona Virüs Vakası Görülmeyen Ülkeler

A -A +
Dünya Genelinde Corona Virüs Vakası Görülmeyen Ülkeler

Dünyayı etkisi altına alan Corona virüsü, son zamanlarda herkesin merak ettiği konulardan biridir. Solunum yolu enfeksiyonuna neden olan ve ağır hastalıklara sebebiyet veren virüs ne yazık ki bir çok ülkede görüldü. Bu süreç yurt dışına çıkacak kişileri de olumsuz etkilemekte ve bir çok soru işaretini de beraberinde getirmektedir. Yine bir çok kişi özellikle yurt dışı seyahatlerini iptal ettirmekte ve gezilerini askıya almaktadır. Peki dünya genelinde Corona virüs vakası görülmeyen ülkeler hangileridir?

Dubai'de Henüz Corona Virüs Vakası Yaşanmadı

Dubai, virüs ile karşılaşmayan ülkeler arasında yer almaktadır. Şu an için belirlenen kaynaklarda ülkeye yapılacak olan seyahatlerde herhangi bir risk bulunmamaktadır. Ülke, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına vize uygulayan ülkelerden biridir. Dolayısıyla buraya ziyaret etmeden önce seyahat amacınıza göre Dubai vizesi başvurusunda bulunmanız gerekmektedir. Yeşil pasaport sahipleri ise burayı vizesiz ziyaret edebilirler. Vize için hazırlık işlemleri, Dubai seyahatinizden en az bir ay önce tamamlanmalıdır. Bu hazırlık sürecinin en önemli kısmı, sizden talep edilen belgelerin gereken şekilde hazırlanarak dosyalanması sürecidir.

Virüs İle Karşılaşmayan Bir Diğer Ülke Lüksemburg

Lüksemburg da Corona virüsü ile karşılaşmayan ülkelerden biridir. Lüksemburg bir Avrupa Birliği üyesidir ve aynı zamanda Schengen Birliği'ne üye olan ülkelerden biridir. Diplomatik, hizmet ve hususi pasaport sahiplerine 90 güne kadar vize talep etmeyen ülke, umuma mahsus pasaport sahibi Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarından vize talep etmektedir. Seyahat amacınıza ve mali durumunuza göre çeşitlilik gösteren vize türlerinden birine başvuruda bulunmak için profesyonel ekibimizden yardım talep edebilirsiniz.

Sımsıcak Bir Ülke: Malta

Yılın neredeyse tüm zamanlarının güneşli olduğu bir ülke olan Malta da Corona virüsü ile karşılaşmayan ülkelerin başında gelmektedir. 2004 yılında Avrupa Birliği’ne, 2008 yılında ise Euro Bölgesi’ne katılan Malta, Schengen Birliği'ne taraf ülkelerden biridir. Dolayısıyla ülkeyi ziyaret etmeden önce kişilerin Malta Schengen vizesi başvurusunda bulunması gerekmektedir. Yeşil, gri ve siyah pasaportlulara 90 güne kadar vize uygulamasında bulunmayan Malta, bordo pasaport sahibi Türk vatandaşları için vize talep etmektedir.

Yurt dışı seyahatlerinizi güvenli bir şekilde gerçekleştirmek ve vize süreçleri hakkında daha detaylı bilgiler almak için İzmir, Ankara ve İstanbul ofislerimizi ziyaret edebilirsiniz.

 

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.