BLOG

Eğitim Hayatınız İçin Önemli Bir Vize: Amerika Eğitim Vizesi

A -A +
Eğitim Hayatınız İçin Önemli Bir Vize: Amerika Eğitim Vizesi

Dünyanın en iyi dil okullarına ve üniversitelerine ev sahipliği yapan Amerika, bugün bir çok kişinin eğitim almak için ziyaret ettiği ülkelerin başında gelmektedir. Ülke, bir çok ülke vatandaşına vize uyguladığı gibi, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına da vize uygulamaktadır. Dolayısıyla ABD'ye herhangi bir şekilde eğitim almaya gitmek için öncelikle yapmanız gereken Amerika eğitim vizesi başvurusunda bulunmaktır. Gelin, vizenin detaylarına hep birlikte bir göz atalım.

ABD Eğitim Vizesi Ve Detayları

ABD eğitim vizesi başvurunuzda önce hangi kategoriye başvurmanız gerektiğini belirlemelisiniz. Alacağınız eğitime göre F1 veya M1 öğrenci vizesi olabilir. Üniversite, kolej, lise, özel ilkokul, ruhban okulu, konservatuvar vb. akademik kurumlarda eğitim alacaksanız F1 vizesine başvurmalısınız. Eğer dil eğitimi haricinde mesleki eğitim almayı planlıyorsanız veya akademik olmayan fakat tanınmış bir kurumda eğitim alacaksanız M1 vizesine başvurmanız gerekecektir. Bu konuyla ilgili ayrıntılı bilgi almak için danışmanlarımızla irtibat kurabilirsiniz. Amerika eğitim vizesi başvuruları ayrıntılı prosedürlere tabi olmakla birlikte endişelenmenize gerek yoktur, zira her yıl dünya genelinde binlerce öğrenci bu vizeyi alarak ABD’ye gitmektedir. Ancak bu kapsamda dikkat etmeniz gereken önemli noktalar olacaktır. Başvurunuzun doğru ve eksiksiz şekilde yapılması olumlu sonuçlanmasında çok etkilidir. Belgelerinizin eksiksiz ve tam bir şekilde konsolosluğa teslim edilmesi son derece mühimdir. Bu konuda uzman vize danışmanlarımızdan yardım talep edebilirsiniz.

ABD Dil Okulları Hakkında: Kaplan International

Kaplan Uluslararası Dil Okulları’nın ABD genelinde 18 şubesi bulunur. Bu lokasyonlar arasında Berkeley, Boston Fenway, Harvard Square, Chicago, Highline College, Golden West College, Los Angeles Westwood, Whittier College, Miami, New York Empire State, New York SoHo, Philadelphia, Portland, San Diego, San Fransisco, Santa Barbara CC, Seattle ve Washington D.C. yer alır. Hepsi birbirinden kaliteli dil eğitimi veren bu okullarda Yoğun İngilizce, İş İngilizcesi ve sınavlara hazırlık gibi çok çeşitli amaçlara yönelik kurslara katılabilirsiniz. Kaplan UDO’da eğitim alırken ABD’li bir ailenin yanında kalarak yerel yaşamı en yakından tanıyabilir, isterseniz öğrenci rezidanslarını tercih ederek diğer Kaplan öğrencileriyle birlikte daha bağımsız zaman geçirebilirsiniz.

Vize başvurusunda bulunmak ve dil okulları hakkında detaylı bilgi edinmek için uzman vize danışmanlarımız ile görüşebilirsiniz. Bize bu süreçte online iletişim formundan ulaşabilir ya da Whatsapp hattımıza mesaj bırakabilirsiniz.

 

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.