BLOG

Ekspres Vize Başvurusu Nedir? Nasıl Yapılır?

A -A +
Ekspres Vize Başvurusu Nedir? Nasıl Yapılır?

Ekspres vize ya da bir diğer adı ile hızlı vize; gideceğiniz ülke için gidiş tarihinize çok yakın bir tarihte başvurabileceğiniz ve bir kaç gün içinde sonuçlanabilen vize türüdür. Bu tarz vizeler diğer vize türlerine göre nispeten daha pahalı olabilmektedir. Her ülke için alabileceğiniz bir vize türü olmadığını da belirtmemizde fayda var. Seyahatiniz yaklaşırken alabileceğiniz bu vize için dikkat etmeniz gereken çok önemli detaylar bulunmaktadır. Bu detayları gözden kaçırmamak adına profesyonel bir yardım, vizenizin olumlu sonuçlanmasına imkan vermektedir.

Hızlı Vize Alımları İçin Profesyonel Yardım Almanın Önemi

Alacağınız profesyonel bir yardım, vize süreçlerinizi çok daha hızlı bir şekilde sonuçlandırmasına ön ayak olacaktır. Aslına bakarsanız, vize almak için vize danışmanlık şirketlerine veya vize acentelerine ihtiyacınız yoktur. Gereken evrakları toplayıp doğru bir şekilde hazırlayan herkes şahsen vize başvurusunda bulunabilir. Ancak vize başvurusu çoğu zaman karmaşık işlemlere ve süreçlere tabi olduğundan dolayı, zamandan tasarruf etmek veya işlemlerini bizzat takip etmek istemeyenler için hizmet veren pek çok vize danışmanlık firması bulunmaktadır. Profesyonel vize danışmanlık firmalarının en büyük özelliği, dürüst ve profesyonel bir anlayışla hizmet vermeleridir. İyi danışmanlık firmaları size kendilerini konsolosluk gibi tanıtarak haksız rekabet üstünlüğü sağlamaya çalışmaz, yanıltıcı bilgiler vermezler. Sundukları hizmeti tüm ayrıntılarıyla açıklayarak süreç hakkında sizi bilgilendirir, belirlenen takvime sadık kalarak son dakika sürprizleri yaşamanıza neden olmazlar.

Korsan Vize Firmalarına Dikkat Edin

Eğer yetkili bir vize firması, TÜRSAB üyesi değilse bu firmayı "korsan vize firması" olarak nitelendirmekteyiz. Bu tarz kurum ve kuruluşlar sizi yanlış yönlendirebilir ve sadece vaktinizi ve paranızı çalarak sizi mağdur edebilirler. Bu durumda hem vize ücretinizden hem de firmaya ödediğiniz hizmet bedelinden dolayı büyük zarara uğramış olursunuz. Ayrıca zamanınız da boşa gitmiş olur. Bu gibi durumların önüne geçebilmek adına ilgili firma ve kuruluşun TÜRSAB üyesi olup olmadığına bakmak son derece avantajınıza olan bir durumdur.

Vize başvuru süreçlerinin tüm ayrıntılarını bilen profesyonel vize danışmanları, ihtiyaç duyduğunuz tüm bilgi ve yönlendirmeleri sağlayarak zamandan tasarruf etmenizi sağlayabilir ve aynı zamanda başvurunuzun olumlu sonuçlanma ihtimalini artırabilirler. Bu sürecin karmaşıklığını bilen ve hatalı başvurularla iş yükü artan konsolosluklar da son yıllarda adayların profesyonel vize danışmanlık firmaları aracılığıyla başvuru yapmalarını olumlu bulmaktadır. Özellikle Schengen vizesi, Amerika vizesi, İngiltere vizesi gibi oldukça hassas prosedürler barındıran vize işlemleri için alacağınız destek son derece önemli bir durumdur.

İzmir, Ankara ve İstanbul ofislerimizi ziyaret ederek alanında uzman vize danışmanlarımız ile yüz yüze görüşebilir ve ekspres vizenizi profesyonel bir destek ile alabilirsiniz.

 

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.