BLOG

En İyi Üniversite Eğitimini Almak İçin Tercih Edeceğiniz Bir Vize: Amerika Eğitim Vizesi

A -A +
En İyi Üniversite Eğitimini Almak İçin Tercih Edeceğiniz Bir Vize: Amerika Eğitim Vizesi

En iyi üniversite eğitimini almak, pek çok öğrencimizin hayali olmalı. Özellikle kariyer anlamında üstün başarı getiren Amerikan üniversiteleri bu konuda tercih edilmesi gereken kurumlar arasında yer almaktadır. Zira ABD dünyanın en başarılı üniversitelerini ve kurumlarını bünyesinde barındırmaktadır. Geleceğiniz için iyi bir basamak olarak tercih edeceğiniz ülkelerden biri olan Amerika'ya, Amerika eğitim vizesi ile gitmek için yazımızı okumanızı tavsiye ederiz.

Amerika'da Eğitim

Rüyalar diyarı Amerika, yeni bir hayat kurmak isteyen çok sayıda insanın hayalidir. Bununla beraber yurt dışında alabileceğiniz en iyi üniversite eğitimlerinden birisini de vermekte olan Amerika, anadili İngilizce olan bir ülke olduğundan dolayı İngilizceyi yerinde öğrenebileceğiniz ülkelerin arasında yer almaktadır. Ayrıca yurt dışında alınacak bir dil eğitimi için mevcut en iyi seçeneklerin arasında sağlam bir konuma sahiptir. İmkanlarıyla insanı büyüleyen ve gezilip-görülecek yerler açısından da dünyanın en zengin ülkelerinden birisi olan ABD, bünyesinde bulundurduğu okullar açısından da son derece davetkardır. Dünyanın pek çok yerinden öğrenciye ev sahipliği yapan Amerika üniversiteleri, alanında kendini uzmanlaştırmış deneyimli akademisyenleri de bünyesinde barındırır.

Amerika Eğitim Vizesi İle Dünyanın En İyi Eğitimi Sizi Bekliyor!

Dünyanın en kaliteli üniversitelerini ve dil okullarını içinde barındıran Amerika'ya gitmek ve Amerika'da eğitim almak, geleceğiniz için parlak bir yatırım olarak düşünülmelidir. Zira eğitiminin saygınlığı ve prestiji uluslararası arenada kendini ispatlamıştır. Buradan alacağınız herhangi bir diploma, sizi küresel dünyanın ve iş hayatının en yüksek basamaklarına çıkararak rakiplerinizden bir kaç adım ileride olmanıza da olanak sağlayacaktır. Bu noktada yapacağınız en önemli adım elbette Amerika eğitim vizesine başvurmak olacaktır.

Amerika Eğitim Vizesi Nasıl Alınır?

Kaliteli okulları ile ün salmış ülke olan Amerika Birleşik Devletleri, yurt dışında eğitim almak için harika bir tercih olup, pek çok kişinin eğitim almak istediği bir yerdir. İdeallerinizin peşinden giderek eğitim hayatınızın bir sonraki basamağını Amerika’da tamamlamak istiyorsanız veya uzun süreli herhangi bir sertifika programına ya da dil kursuna katılarak kendinizi geliştirmeyi planlıyorsanız, Amerika eğitim vizesi almanız gerekecektir. Bu süreçte dikkat etmeniz gereken bazı hassas noktalar vardır. Öncelikle ABD eğitim vizesi başvurunuzda önce hangi kategoriye başvurmanız gerektiğini belirlemelisiniz. Alacağınız eğitime göre F1 veya M1 öğrenci vizesi olabilir. Üniversite, kolej, lise, özel ilkokul, ruhban okulu, konservatuvar vb. akademik kurumlarda eğitim alacaksanız F1 vizesine başvurmalısınız. Eğer dil eğitimi haricinde mesleki eğitim almayı planlıyorsanız veya akademik olmayan fakat tanınmış bir kurumda eğitim alacaksanız M1 vizesine başvurmanız gerekecektir. Bu konuyla ilgili ayrıntılı bilgi almak için danışmanlarımızla irtibat kurabilirsiniz.

Amerika eğitim vizesi içerisinde bazı titiz detayları barındırmaktadır. Bu konuda profesyonel bir yardım almayı ilgili konsolosluklar dahi önermektedir. Daha detaylı ve sağlıklı bilgi almak için İzmir, Ankara ve İstanbul ofislerimizi ziyaret edebilirsiniz.

 

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.