BLOG

Fransa Turistik Çalışan Vizesi Nedir?

A -A +
Fransa Turistik Çalışan Vizesi Nedir?

Eğer ki iş hayatına dahil biriyseniz ve yolunuz Fransa’ya düşecekse bunun öncesinde uygun bir vize başvurusu yapmanız gerekmektedir. Fransa’nın vize makamları bu durumda bir “Turistik çalışan vizesi” almanızı şart koşmaktadır. Bu opsiyon sayesinde herhangi bir işte çalışan kişiler rahatlıkla  Fransız vizesi alma fırsatı edinirler.

Fransa Turistik Çalışan Vizesi Almanın Püf Noktaları

Şayet iş hayatınızı özel bir şirkette sürdürüyorsanız ve rotanızda Fransa seyahati gözüküyorsa bu vize için bazı evraklara ihtiyacınız olacaktır. Detaylı bir şekilde bahsedeceğimiz bu evrakları eksiksiz ve kusursuz bir şekilde konsolosluğa teslim etmeniz gerekir. Bu, vize başvuru sürecinde istediğiniz sonucu vermesi açısından önemlidir. Fransa vizesi alacağınız süreç boyunca ilgili belgelerinizi yanlış ya da eksik sunmamanız önemli bir durumdur. Böyle bir durumda vize başvurunuz olumsuz sonuçlanacaktır.

Fransız Vizesi ve Schengen

2014 yılından bu yana Schengen vizesi dahilinde uygulanan spesifik bir süreç vardır. Bu süreç, bir AB ülkesi olan Fransa’nın vize alım işlemlerine de yansımıştır. 2014’ten bu yana Schengen dahilindeki bir ülkeye vize başvurusu yapanların parmak izi vermesi şartı mevcuttur. Parmak izi vereceğiniz süre dahilinde eğer vizeniz için profesyonel bir yardım alıyorsanız, ekipten biri bu konuda size eşlik edecektir. Vize başvurunuzda vereceğiniz parmak izi beş yıl boyunca geçerli olacaktır. Bu sayede sonraki vize başvurularınızı doğrudan profesyonel vize ekibi aracılığı ile sonuçlandırabilir ve vakit kaybetmeden vizenizi alabilirsiniz.

Fransa Turistik Çalışan Vizesi İçin Gereken Evraklar Nelerdir?

Bir özel sektör çalışanı olarak Fransa’ya yapacağınız ziyaret için hazırlayacağınız evraklar şunlardır:

1- Tam tekmil vukuatlı nüfus kayıt örneği

2- Şahsi banka dökümü

3- Son dört aylık bir maaş bordrosu

4- Çalıştığınız işyerinin ticaret gazetesi kaydı

5- Oda sicil kaydı ve vergi levhası

6- Dilekçe

AB dahilindeki Schengen ülkelerinin çoğu benzer belgeler talep etmektedir ancak farklılık gösteren ayrıntılar mevcuttur. Bu ayrıntılara dikkat edilmesi için profesyonel yardım alınması konsolosluklar tarafından önerilmektedir.

Fransa Turistik Çalışan Vizesi Ne Kadar Sürede Çıkar?

Bu vizenin çıkış süresi genellikle seyahat süreniz ile paraleldir. Yine de Fransa turistik çalışan vizesinin başvuruları 15 ile 30 gün arasında sonuçlanmaktadır. Eğer daha önceden bir Schengen vizesi edinmişseniz vizeyi çok daha kısa bir sürede edinebilirsiniz. Pasaportunuzda bir Fransa vizesinin mevcut olduğu durumlar bu süreyi daha da kısaltmaktadır.

Fransa Turistik Çalışan Vizesi Alırken Profesyonel Yardım

Fransa turistik çalışan vizesi alacağınız süreçte profesyonel bir ekipten yardım almak önem kazanmaktadır. Bu durum vize başvurunuzu hızlı ve etkili bir şekilde tamamlamanıza kapı aralar. Başvurunuz onaylandığı andan itibaren aldığınız her vize gelecekteki başvurularınız için bir referans görevi görecektir.

Re-vize Profesyonel Vize Hizmetleri’nin İzmir, Ankara ve İstanbul ofislerini ziyaret ederek, vize alım sürecinizi maddi ve manevi bir kayıp olmadan sağlıklı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

 

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.