BLOG

Fransa Vize Reddi İçin Tekrar Başvuru Yapılabilir Mi?

A -A +
Fransa Vize Reddi İçin Tekrar Başvuru Yapılabilir Mi?
Türkiye’den her yıl binlerce kişinin ziyaret ettiği Fransa, dünyanın en çok turist çeken ülkelerinin başında gelmektedir. Schengen bölgesine dahil olan Fransa’ya ziyaret amacınız ve mesleğiniz Schengen vizesinin hangi kategorisinden başvuru yapmanız gerektiğini ve hangi evrakları hazırlamanız gerektiğini belirlemektedir. 
 
Doğru kategoriden, doğru evrakları eksiksiz bir şekilde doldurmak Schengen vizesi alırken çok büyük önem arz eder. Bunun nedenlerinden biri başvurunuzun detaylı bir şekilde incelenmesidir. Avrupa’nın büyük bir çoğunluğunda serbest dolaşım hakkı tanıyan Schengen vizesi kapsayıcılığı ve yoğun başvurulması nedeniyle inceleme süreci bazen uzun sürebilen bir vize türüdür ve karmaşık prosedürlere tabidir. Herhangi bir maddi, manevi ve zaman kaybı yaşamamanız adına Re-Vize Profesyonel Vize Danışmanlığı gibi profesyonel bir şirketten yardım almanız konsolosluklarca da tavsiye edilmektedir. 
 
Ancak olası bir ret durumunda tekrar başvuru yapmanız mümkündür. İlk etapta reddedilen vizenizin ikinci etapta biraz daha zorlu bir süreçten geçeceğini aklınızda bulundurmak iyi olacaktır. İkinci başvurunuzda dikkat etmeniz gereken nokta, vizenizin neden reddedildiğini iyi tespit etmektir. Örneğin eksik veya yanlış doldurulmuş bir evrak nedeni ile başvurunuz reddedildiyse, bu eksikliği veya yanlışlığı gidererek itiraz süresi içerisinde konsolosluğa tekrar ibraz etmeniz gerekir. Ancak bu ibrazı gerçekleştirirken ilk etapta neden eksik veya yanlış olduğunu da tutarlı bir argüman ile birlikte dilekçenizde konsolosluğa sunmalısınız. Reddedilen bir başvuru söz konusu ise hakkınızda olumsuz bir kanaat oluşmuştur, amacınız bu kanaati olumluya çevirmek olmalıdır. 
 
Schengen vize başvurularınızda karmaşık prosedürlerinin altından bu işte deneyim sahibi ve profesyonel kişilerden yardım alarak kalkabilirsiniz. İtiraz başvurularınızda ise buna daha çok önem vermenizi tavsiye ederiz. Re-Vize Profesyonel Vize Danışmanlığı 6 yıldır bu alanda faaliyet gösteren, her biri alanında uzman danışman kadrosuna sahip ve size güler yüzlü bir hizmet sağlamayı amaç edinmiş bir şirkettir. Sorunsuz
Fransa Schengen vizesi almak için macera aramayın, bizi arayın.
 
Reddedilen vizeniz için tekrar başvuru yapmak isterseniz, yan taraftaki Online Randevu Formumuzu doldurarak işlemlerinizi hemen başlatabilirsiniz!

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.