BLOG

Fransa Vizesi Kaç Günde Çıkar?

A -A +
Fransa Vizesi Kaç Günde Çıkar?

Avrupa’nın ve hatta dünyanın en popüler ülkelerinden biri olan Fransa, her yıl milyonlarca turist tarafından ziyaret edilmekte, dünyanın her köşesinden yoğun rağbet görmektedir. İyi korunmuş tarihi, yüksek kültürü, muhteşem sahilleri ve diğer turistik güzelliklerinin yanı sıra eğitim ve ticari amaçlarla da sık ziyaret edilen bir ülkedir. Özellikle dil eğitimi bu açıdan önemli bir yer tutar.

Fransa, neredeyse tüm Avrupa ülkelerinin dahil olduğu Schengen vize rejimi kapsamında Türkiye’ye vize uygulamaktadır. Hizmete özel ve diplomatik pasaport sahipleri kısa süreli (90 günü aşmayan) seyahatlerinde vizeye ihtiyaç duymadan Fransa’ya giriş yapabilirler. Umumi (bordo) pasaport sahipleri ise tüm Fransa seyahatleri için Fransa vizesi başvurusunda bulunmak zorundadır.

Fransa vize başvurularında merak edilen sorulardan biri, Fransa vizesinin kaç günde çıktığıdır. Fransa vize başvurunuzun sonuçlanma süresi resmî tatillere ve yoğunluğa göre değişir. Örneğin, Fransa’nın resmî tatili olan Noel’den hemen önce başvuru yaparsanız başvurunuz Noel tatilinden sonra sonuçlanacaktır. Aynı şekilde, turistik seyahatlerin yoğun olduğu yaz aylarında da başvuru süreleri iş yoğunluğu nedeniyle biraz uzayabilir. Ancak Fransa vizesi normal şartlarda ortalama beş iş günü içinde sonuçlanmaktadır.

Fransa vizesi hakkında merak ettiğiniz diğer konular hakkında uzman danışmanlarımızdan bilgi alabilir, dilerseniz randevu alarak tam yetkili Re-Vize Profesyonel Vize Danışmanlığı firmamızın Ankara ve İzmir ofislerinde ekibimizle yüz yüze görüşerek başvuru işlemlerinizi başlatabilirsiniz. Vize başvurularınızda tüm işlemlerinizi sizin adınıza takip ederek sonuçlandırıyor, ayrıca bünyemizdeki TÜRSAB A grubu seyahat acentemiz Elmatur ile Fransa seyahatinizde ihtiyaç duyacağınız uygun uçak bileti, konaklama rezervasyonları ve seyahat sigortası gibi konularda da ücretsiz danışmanlık sağlıyoruz. Fransa vize başvurularınızda bize güvenebilirsiniz!

 

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.