BLOG

Fransa'da Yaşam Şartları Nasıldır: Fransa Çalışma Vizesi

A -A +
Fransa'da Yaşam Şartları Nasıldır: Fransa Çalışma Vizesi

Pek çok vatandaşımızın yaşamak istediği ülkelerin başında gelen Fransa, sunduğu olanaklar sayesinde ilgi çekici bir ülkedir. Avrupa’nın en gözde ülkelerinden biri olan Fransa, gerek turistik cazibesi gerekse yoğun ticari ilişkileri nedeniyle Türklerin en çok ziyaret ettiği ülkelerden biridir. Yarı başkanlık sistemi ile yönetilen Fransa Cumhuriyeti gayri safi milli hasılası ve satın alma gücü ile lider Avrupa ülkeleri arasındadır. Yalnızca kendi ekonomisinin değil Avrupa Birliği ekonomisinin de kalkınması için adımlar atan Fransa, Schengen ülkelerinden biridir.

Günümüzde Fransa’ya çalışmak için gitmek isteyen Türk vatandaşları Fransa çalışma vizesine tabi tutulmaktadır. Fransa’da bulunan bir şirkette çalışmak ve dolayısıyla orada yaşamak için almanız gereken vize, uzun süreli vize olacaktır. Vize başvurunuzu gerçekleştirmek için elbette çalışacağınız şirketle bir iş sözleşmesi yapmanız gerekmektedir. Fransa Hükümeti, göçmen işçileri eskisi kadar kolay kabul etmediği için başvuruları titizlikle incelemekte, katı kurallar uygulamaktadır.

Fransa Vizesi Reddi Sonrası Tekrar Başvuru Yapılır Mı?

Sizden istenen evrakları kusursuz bir şekilde doldurup konsolosluğa teslim ettiğiniz durumlarda dahi Fransa vizesi için red cevabı alabilirsiniz. Bu durum elbette ki keyfi olmayan bir durumdur. Fransa vizesi başvurusu yaptığınız zaman konsolosluğun Türkiye’ye döneceğinize ikna olması gerekmektedir. Bunu sağlamanın yolu ise ülkede sabit bir ikametgah gösterebilmekten geçer. Aynı zamanda yazacağınız niyet dilekçesindeki başvuru dili net ve samimi olmalıdır. Gelir belgenizi sunarken son 3 aylık faal banka özetinizi detaylı ve eksiksiz bir şekilde vermeniz gerekmektedir. Bu gibi detayların eksikliğinde konsolosluk vize başvurusunu reddedebilir. Ancak Fransa’ya yapacağınız bir vize başvurusunun konsolosluk tarafından reddedilmesi dünyanın sonu değildir. Çünkü reddedilen başvurular sonucunda dahi Fransa’ya yeniden vize başvurusu yapabilirsiniz. Profesyonel bir yardım alarak yürütmenizin önerildiği bu süreçte her şey eksiksiz yapılırsa vize başvurunuzun bir daha reddedilmesi için bir sebep yoktur.

Re-Vize Profesyonel Vize danışmanları, günümüzün siyasi ve sosyal konjonktürüyle birlikte sürekli değişen vize prosedürlerinde kendilerini güncel tutmayı başaran, işini hakkıyla yapan profesyoneller olup son dakika sürprizleriyle karşılaşmamanız için sizi bilgilendirerek gerekli önlemleri almaktadır. Fransa çalışma vizesi başvurularınızda tecrübeli ekibimizle birlikte çalışmak isterseniz, bize Ankara veya İzmir ofislerimizden ulaşabilirsiniz. Fransa vizenizi sorunsuz almak için iletişime geçin.

 

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.