BLOG

Güvenilir ve Ekonomik Vize Hizmetleri: Re-vize Profesyonel Vize Hizmetleri

A -A +
Güvenilir ve Ekonomik Vize Hizmetleri: Re-vize Profesyonel Vize Hizmetleri

Yurt dışına çıkmayı düşünen pek çok kişinin aklını kurcalayan en büyük durumlardan biri de, gideceği ülkenin vizesini sağlıklı bir şekilde alıp almayacağıdır. Bu durumda yine pek çok vatandaşımız, profesyonel bir vize danışmanlık hizmetini tercih etmektedir. Fakat söz konusu vize danışmanlık merkezlerinin güvenilir olup olmadığı da bir diğer sorundur. Ülkemizde bulunan çoğu vize aracı firması ne yazık ki korsan statüsünde olup, pek çok kişiyi mağdur etmektedirler. Güvenilir ve ekonomik vize hizmetleri ile Re-vize, yıllardır sürdürdüğü titiz çalışmaları ile kaliteden ödün vermeden müşterilerini memnun etmektedir.

Korsan Vize Firması Nedir?

Eğer yetkili bir vize firması, TÜRSAB üyesi değilse bu firmayı "korsan vize firması" olarak nitelendirmekteyiz. Bu tarz kurum ve kuruluşlar sizi yanlış yönlendirebilir ve sadece vaktinizi ve paranızı çalarak sizi mağdur edebilirler. Bu durumda hem vize ücretinizden hem de firmaya ödediğiniz hizmet bedelinden dolayı büyük zarara uğramış olursunuz. Ayrıca zamanınız da boşa gitmiş olur. Bu gibi durumların önüne geçebilmek adına ilgili firma ve kuruluşun TÜRSAB üyesi olup olmadığına bakmak son derece avantajınıza olan bir durumdur.

Mağdur Olmamak İçin Re-vize Profesyonel Vize Hizmetlerine Güvenebilirsiniz!

TÜRSAB A grubu acente statüsünde olan Re-vize Profesyonel Vize Danışmanlığı firmamız, vize başvuru işlemlerinizi sizin adınıza yürütmeye ve takip etmeye tam yetkili olup yasal mevzuatla tam uyum halinde faaliyet göstermektedir. Alanında uzman vize danışmanlarımız, başvurunuzdan önce pasaportunuzu teslim alarak güvenle korumakta, işlemlerinizi sizin adınıza gerçekleştirmekte ve sürecin takibini yaparak vizeniz sonuçlandığında pasaportunuzu size teslim etmektedir. Üstelik danışmanlık ücretimiz diğer firmalara göre daha uygun olup bu konuda da sizi memnun etmektedir.

Vize başvuru süreçlerinin tüm ayrıntılarını bilen profesyonel vize danışmanları, ihtiyaç duyduğunuz tüm bilgi ve yönlendirmeleri sağlayarak zamandan tasarruf etmenizi sağlayabilir ve aynı zamanda başvurunuzun olumlu sonuçlanma ihtimalini artırabilirler. Bu sürecin karmaşıklığını bilen ve hatalı başvurularla iş yükü artan konsolosluklar da son yıllarda adayların profesyonel vize danışmanlık firmaları aracılığıyla başvuru yapmalarını olumlu bulmaktadır. Özellikle Schengen vizesi, Amerika vizesi, İngiltere vizesi gibi oldukça hassas prosedürler barındıran vize işlemleri için alacağınız destek son derece önemli bir durumdur.

İzmir, Ankara ve İstanbul ofislerimizi ziyaret ederek alanında kendini yetiştirmiş uzman ekibimizle yüz yüze görüşebilir ve ihtiyacınız olan profesyonel desteği en doğru kaynaktan alabilirsiniz.

 

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.