BLOG

Hem Zamanınız Hem de Paranız Boşa Gitmesin: Danışmanlık Hizmetinizi Güvenilir Yerlerden Alın

A -A +
Hem Zamanınız Hem de Paranız Boşa Gitmesin: Danışmanlık Hizmetinizi Güvenilir Yerlerden Alın

Yurt dışı seyahatlerinizde en fazla dikkat etmeniz gereken konu elbette vize sürecidir. Bu süreç kimi zaman hem maddi hem de manevi yönden biraz zorlayıcı olabilmektedir. Bu durumu en hafife indirgemek için, vize konusunda profesyonel bir yardım almak son derece önemli bir konudur. Ancak bugün binlerce "korsan" adını verdiğimiz vize danışmanlık merkezi bulunmaktadır. Bu merkezler kişileri kandırarak ne yazık ki daha fazla maddi ve manevi kayıplar yaşamasına sebep olmaktadır.

Vize Başvurularında Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar

Türk vatandaşlarına vize uygulayan ülkelerin vize başvuru süreçleri ve prosedürleri birbirinden farklı olsa da  ortak bir noktaları vardır: Vize başvurusu, pek çok prosedüre uygun hareket etmeyi gerektiren ve zaman alan bir süreç olup, yanlış yönetildiğinde olumsuz sonuçlanma ihtimali yüksektir. Reddedilen vize başvurularına itiraz etmek her ne kadar mümkün olsa da bu durum aynı süreci tekrar yaşamayı gerektireceğinden ekstra vakit kaybına neden olmakta, üstelik reddedilen vize başvurunuz gelecekteki başvurularınız için olumsuz referans teşkil etmektedir. Vize başvuru sürecinin en önemli noktalarından biri, ilgili ülkenin konsolosluğu tarafından talep edilen belgelerin doğru ve eksiksiz hazırlanmasıdır. Bu belgeler arasında vize talep dilekçesi, pasaport, biyometrik fotoğraf, gelir durumunuzu belgeleyen dokümanlar vs. bulunmakta olup hepsinin ilgili ülkenin talep ettiği formata göre hazırlanması gerekmektedir. Bu süreçte alacağınız profesyonel yardım elbette sizi doğru yönlendirerek zamandan ve maddi kayıplardan tasarruf etmenizi sağlayacaktır.

Vize Danışmanlık Firmalarına Dair Tavsiyeler

Profesyonel vize danışmanlığı, yanlış ve kötü niyetli yönlendirmelerle başvuru sahiplerinin evraklarını teslim alıp başvuru merkezine götürerek kâr etmek değildir. Bu anlamda kendisini “tek yetkili” olarak tanıtan, ilgili ülkenin resmi konsolosluğu gibi davranarak haksız rekabet üstünlüğü sağlamaya çalışan firmalardan kaçınmanızı tavsiye ederiz. Profesyonel vize danışmanlığı, her şeyden önce bilgi işidir. Değişen dünyanın dinamiklerine ayak uydurmayı, dünya konjonktürünü takip etmeyi gerektirir. Dünya siyasetinde, ekonomisinde ve demografisinde meydana gelen olaylar, ülkelerin vize rejimlerini değiştirmelerine neden olabilir. Çoğu zaman hızlı gerçekleşen bu değişikliklerin sürekli takip edilmeleri gerekir. Profesyonel vize danışmanlık firmaları, bu değişiklikleri takip edip aksiyon alarak müşterilerini yönlendirecek bilgiye, insan kaynağına ve teknik altyapıya sahip olmalıdır.

İzmir, Ankara ve İstanbul ofislerimizi ziyaret ederek vize konusunda çok daha sağlıklı ve detaylı bilgiler alabilirsiniz.

 

 

 

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.