BLOG

Hırvatistan Vize Ücretleri

A -A +
Hırvatistan Vize Ücretleri

Hırvatistan Cumhuriyeti 1 Nisan 2013 tarihinde Avrupa Birliği üyesi olmuş, bu tarihten itibaren vize politikasında değişiklik yaparak Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına vize uygulamasını başlatmıştır. Dolayısıyla, herhangi bir amaçla Hırvatistan’a ziyaret etmeyi planlayan vatandaşlarımız Hırvatistan vizesi almak zorundadır. Ancak Hırvatistan vizesi almak için ne kadar ücret ödemek gerekir?

Hırvatistan vize ücretleri, Hırvatistan Başkonsolosluğu tarafından belirlenmekte, zaman zaman güncellenmektedir. Ayrıca vize ücretleri başvuru tipine göre (uzun süreli, turistik, eğitim vizesi vs.) değişiklik göstermektedir. Güncel vize ücretlerini öğrenmek için Re-Vize Profesyonel Vize Danışmanlığı Ankara (0312 418 54 19) ve İzmir (0232 332 09 19) ofislerimizi arayarak iletişime geçebilir, dilerseniz bizi ziyaret ederek uzman danışmanlarımızdan ayrıntılı bilgi edinebilirsiniz.

Hırvatistan Cumhuriyeti, aşağıda belirtilen kişilerden vize ücreti talep etmemektedir:

  • Resmi seyahatte bulunan diplomatik ve hizmet pasaportu sahipleri,
  • Hırvatistan Cumhuriyeti vatandaşlarının aile fertleri (eş ve çocuklar),
  • Eğitim amacıyla ziyaret gerçekleştiren öğrenciler ve öğretmenleri,
  • STK’lar tarafından organize edilen konferans, seminer, kültürel vb. faaliyetlere katılacak olan 25 yaşın altındaki kişiler,
  • 12 yaşından küçük çocuklar,
  • Avrupa Ekonomik Alanı (AEA) üye ülkelerinin vatandaşlarının aile fertleri
  • Bilimsel araştırma amacıyla AB ülkelerine seyahat eden üçüncü ülke vatandaşı biliminsanları ve araştırmacılar,
  • AB ülkeleri tarafından kısa süreli tek tip vize kolaylığı sağlanan üçüncü ülke vatandaşı araştırmacılar

Hırvatistan vize başvurunuzu vakit kaybetmeden başlatmak, tecrübeli danışmanlarımız eşliğinde sorun yaşamadan sonuçlandırmak istiyorsanız bizimle iletişime geçin, işlemleriniz hemen başlasın.

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.