BLOG

Hırvatistan'ın Doğal Güzellikleriyle Tanışmak İster Misiniz?

A -A +
Hırvatistan'ın Doğal Güzellikleriyle Tanışmak İster Misiniz?

1991 yılında bağımsızlığını kazanan Balkanlar’ın gözbebeği Hırvatistan, gidip görülmesi gereken ülkelerden biridir. Özellikle doğal güzellikleri ile meşhur bir ülke olduğu için buraya yapacağınız gezi, sizi büyüleyecektir diyebiliriz. Adriyatik'in incisi diye tabir edilen Hırvatistan'ın doğal güzellikleriyle tanışmak ister misiniz?

Diyelim ki Hırvatistan'a bir gezi planladınız. Öncelikle belirtmeliyiz ki Hırvatistan Türk vatandaşlarına vize uyguladığı için, gitmeden önce bir adet Hırvatistan vizesi almanız gerekmektedir. Ayrıca küçük bir dip not düşmek gerekirse özel pasaport sahipleri 180 gün içinde 90 günü aşmamak kaydıyla ülkeyi vizesiz seyahat edebilmektedir. Bordo pasaport sahibi Türk vatandaşları ise gerçekleştirecekleri seyahatlerde Hırvatistan Konsolosluğu’na vize talebinde bulunmak zorundadırlar. Genellikle en geç 40 gün içinde sonuçlanan vize sürecinde, sizden istenen evrakların eksiksiz ve tam doldurulması gerekmektedir.

Hırvatistan'ın Meşhur Ve Doğal Güzellikleri

Vizenizi aldıktan sonra harika bir gezi sizi bekliyor. Ülkeyi ziyaret etmeden önce gitmeniz ve görmeniz gereken yerleri sizler için bu yazımızda derledik. Adeta doğa harikası olan bu cennet ülkenin dağları, ovaları, parkları ve ormanları görülmeye değer güzellikte.

Island of Lokrum - Lokrum Adası

Dubrovnik'te bulunan Island of Lokrum yani Lokrum Adası, Hırvatistan'a gidip kafa dinleyebileceğiniz muhteşem yerlerden biri. Eski limanın bulunduğu yerden yarım saatte bir kalkan teknelerle ulaşabileceğiniz ada, cennetten bir köşe gibi adeta. Eğer siz de bizim gibi bir yüzme aşığı iseniz bu adayı mutlaka görmeniz gerektiğini söyleyebiliriz!

Krka Ulusal Parkı

Hırvatistan’ın en önemli doğal parklarından biri olan  Krka Ulusal Parkı, ülkenin en yeşil alanlarından biridir. Huzurun ve dinginliğin adresi olan bu keyifli yerde yeşilin binbir tonunu bulabilirsiniz. Ayrıca yüzme aşıklarını sevindirecek bir haberimiz de bu parktan geliyor. Parkın içinde tam 7 adet şelale bulunmakta ve dilediğiniz gibi yüzebilirsiniz.

Pilitvice Milli Parkı

Parkları ile meşhur bir ülke olan Hırvatistan'da kesinlikle görmeniz gereken bir diğer yer Pilitvice Milli Parkı. UNESCO  koruması altında olan Pilitvice Milli Parkı, doğal güzelliği ile gezginleri büyüleyen görsel bir şölen sunuyor adeta. Ayrıca parkın etrafını tekne ile gezip keşfedebilirsiniz.

Bu doğal güzellikleri gidip yerinde keşfetmek ve Hırvatistan vizesi almak için İzmir, Ankara ve İstanbul ofislerimizi ziyaret ederek, alanında kendini geliştirmiş uzman vize danışmanlarımızdan yardım alabilirsiniz. Vize sürecinin ince detaylarını vize danışmanlarımız sizler için gerçekleştirerek, maddi ve manevi her türlü kaybın önüne geçebilirsiniz.

 

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.