BLOG

Hollanda Aile Birleşimi Vizesi Hakkında Merak Ettikleriniz

A -A +
Hollanda Aile Birleşimi Vizesi Hakkında Merak Ettikleriniz

Hollanda Aile Birleşimi Vizesi, eşlerden birinin Hollanda’da ikamet ediyor olması durumunda diğer eşin Hollanda’da 90 günün üzerinde konaklamasına olanak tanıyan bir vize türüdür. Schengen ülkeleri arasında yer alan Hollanda, aile birleşimi vizesi için Schengen vize prosedürlerine ek olarak bazı koşulların yerine getirilmesini zorunlu kılmaktadır. D tipi uzun süreli vize kapsamında olan Hollanda Aile Birleşimi Vizesi tüm uzun süreli vize türlerinde olduğu gibi daha kapsamlı bir başvuru prosedürüne sahiptir. 

Hollanda Aile Birleşimi Vizesi başvurusu halihazırda Hollanda’da bulunan eş tarafından Hollanda göç ofisi END kurumuna yapılmaktadır. Hollanda’da ikamet eden eşin gelir durumu büyük önem teşkil etmektedir. Eşin halihazırda 1 yıllık iş sözleşmesi olması ve en az asgari ücret tutarında aylık gelire sahip olması beklenir. İş sözleşmesinin mutlaka başvuru evrakları arasında olması gerekmektedir. Aile birleşimi vizesine başvuru için 21 yaşını doldurmuş olmak gerekmektedir. Vize başvuru sürecinde konsolosluk yetkililerinin düzenlediği mülakata katılmanız gerekecektir. Burada evliliğin gerçek temellere dayandığının kanıtlanması önemlidir.

Hollanda Aile Birleşimi Vizesi uzun süreli oturum izni veren bir vize türü olduğundan başvuru süreci ve istenen evraklar Schengen vizesi prosedüründen farklılık göstermektedir. Uzun süreli vize başvurularında süreç her zaman daha karmaşık ve detaylı ilerlemektedir. Sizden beklenen koşulları eksiksiz ve doğru olarak sağlamanız büyük önem taşır. Bu süreçte profesyonel vize desteği almak hem başvurunuzun doğru ve eksiksiz ilerlemesi hem de olası aksiliklerin önüne geçmek açısından oldukça önemlidir. Uzman vize danışmanlarımızdan Hollanda Aile Birleşimi Vizesi hakkında daha detaylı bilgi alabilir, vize başvuru sürecinizin daha hızlı ve kolay bir biçimde yönetilmesini sağlayabilirsiniz.

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.