BLOG

Hollanda Çalışma Vizesi Nasıl Alınmaktadır?

A -A +
Hollanda Çalışma Vizesi Nasıl Alınmaktadır?

Hollanda, Avrupa’nın en özgürlükçü ülkelerinden birisi olarak tanınmaktadır. İçerisinde bulunduğu Türk nüfusu oranı konusunda da Almanya’dan sonra en yüksek popülasyona sahiptir. Bu yüzden iş kurmak ve çalışmak isteyen Türk vatandaşlarının da ilk tercihlerinden birisidir. Ülkenin sahip olduğu ekonomik güç ise parlak bir kariyer ile hayatını süslemek isteyen pek çok kişiyi kendisine çekmeyi başarmaktadır. Peki Hollanda çalışma vizesi nasıl alınır? Bu vize türünü almak sanıldığı kadar zor mudur?

Hollanda Çalışma Vizesi Almak

Diyelim ki bugün, Hollanda merkezli bir firmadan bir davet aldınız. Bu sizin için gerçekten de harika bir haber! Peki, çalışma vizenizi nasıl alacaksınız? Unutmayın ki, çalışma vizeniz olmadan Hollanda’da çalışmaya başlamanız mümkün değildir. Bu sebepten dolayı da bu vizeyi almanız çok ama çok önemlidir. Bu vizeyi alabilmeniz için çalışacağınız firmanın size bir davetiye göndermesi şarttır.

Davetiyeyi Edindikten Sonra Nelere Dikkat Etmeli?

Hollanda’da çalışma vizesi almak için ihtiyacınız olan davetiyeye sahip olduğunuzda da dikkat etmeniz gereken noktalar mevcuttur. Bu noktaların başında davetiyenizi aldıktan sonra firmanın yabancılar polisine gittiğinden emin olmanız gelmektedir. Bundan emin olduktan sonra siz de Türkiye’de yurtdışında çalışma ile ilgili formu doldurarak konsolosluğa gitmelisiniz. Doldurduğunuz form, konsolosluk tarafından Hollanda’ya iletilecektir. Evraklarınızın yeterliliği devlet tarafından incelendikten sonra sizin için bir çalışma vizesi hazırlanacaktır. Vizeniz size yaklaşık 3 hafta ile 3 ay arası bir zamanda teslim edilecektir.

Profesyonel Danışmanlık ve Çalışma Vizesi

Çalışma vizesi almak son derece ince detaylara sahip bir süreçtir. Bundan dolayı da profesyonel bir vize danışmanlığının önemi bu süreç dahilinde gayet yüksektir. Konsoloslukların ve uzmanların çoğu bu kadar önemli bir vize başvurusu yaparken profesyonel yardım alınması taraftarıdır. Vize danışmanlık hizmeti sayesinde çalışma vizesi başvurunuzda ihtiyacınız olan tüm ince prosedürlere dair gereken bilgiyi alabilirsiniz.

Hollanda gibi bir ülkenin göç mevzuatları düzenli olarak regüle edilmektedir. Bu regülasyonlar ise çok beklenmedik şekilde gerçekleşebilirler. Bundan dolayı da düzenli bir şekilde takip edilmeleri şarttır. Bu tarz bir takip olanağını ise size ancak profesyonel danışmanlık hizmetleri sağlayabilir. Bu hizmeti aldığınız takdirde aynı zamanda vize başvurunuzu çok daha hızlı bir şekilde sonlandırabilirsiniz.

Herhangi bir maddi ve manevi kayıp yaşamadan Hollanda çalışma vizesi almak ve Hollanda vize türleri hakkında daha detaylı bilgi edinmek için İzmir, Ankara ve İstanbul ofislerimizi ziyaret ederek alanında kendini geliştirmiş uzman vize danışmanlarımız ile yüz yüze görüşebilirsiniz.

 

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.