BLOG

Hollanda'da Görmeniz Gereken 3 Harika Şehir

A -A +
Hollanda'da Görmeniz Gereken 3 Harika Şehir

Hollanda, Avrupa’nın en çok turist çeken ülkelerinden biri. Canlı bir sosyal kültürel hayatı barındırmasının yanında gezilesi, görülesi pek çok yer var burada. Yalnızca Amsterdam, Rotterdam, Utrecht gibi kentleriyle de değil, dikkatle bakılmış bahçeleri, kırsal alanları, kasabaları, köyleriyle muhteşem bir turistik deneyim sizleri bekliyor. Burası aynı zamanda Belçika’yla birlikte Avrupa’nın geçmişini en iyi koruyabilmiş ülkelerinden biridir. Tarih ve gezi meraklısı olanlar için gidilebilecek ve keyif alınabilecek çok yer var. Orta Çağ zamanlarından kalma kaleler, eski kasabalar, binalar, hala eski tarzında işletilen tarihi hanlar ve çok daha fazlası. 

Vize İşlemlerine Profesyonel Destek

Hollanda vizesi aynı zamanda, bir Schengen vizesinin sunduğu serbest dolaşım ayrıcalıklarına da sahip. Yani girişinizi Hollanda’dan yapmak suretiyle istediğiniz Schengen ülkesine de giriş yapma hakkına sahip olacaksınız. Fakat yine de ülkenin güzelliğine henüz oraya gitmeden o kadar da kapılmamak lazım. Çünkü Hollanda vize işlemleri de diğer Schengen ülkelerinde olduğu gibi karmaşık ve stresli geçebilir. Böyle durumlara karşı önceden Re-Vize Danışmanlık’a ulaşmakta ve profesyonel vize danışmanlığı hizmetlerinden yararlanmakta fayda var.

Fakat şimdi bu konuyu bir kenara bırakalım ve Hollanda’da gitmeniz gereken 3 harika şehirden bahsedelim... 

1) Amsterdam

Bu kentin adını bu listede görmek herhalde kimseyi şaşırtmayacaktır. Zira Hollanda dendiğinde akla ilk gelen kent Amsterdam’dır. Geçmiş zamanlardan beri büyük bir ticaret kenti olan Amsterdam pek çok Avrupalının gittiği ve keyif aldığı bir kent olmuştur. Sahip olduğu zenginliklerden dolayı da içinde yaşayanlara ve ziyaretçilerine her zaman çok canlı ve renkli bir sosyal, kültürel yaşam sunmuştur. Kendine özgü mimarisi ve dünyaca ünlü turistik mekanlarıyla Amsterdam büyük ihtimalle Hollanda’ya gittiğinizdeki ilk durağınız olacaktır. 

2) Rotterdam

Hollanda’nın en özgün kentlerinden biri. İkinci Dünya Savaşı’nda Naziler tarafından tamamen yıkıma uğratılmış ve savaş sonrasında yeniden inşa edilmiş bir kenttir. Belki bazı Hollanda kentleri gibi tarihi binalara veya meydanlara sahip değildir fakat bu ülkenin en “karizmatik” şehirlerinin başında gelmektedir. Mimarlık ve şehir planlaması açısından pek çok uzmanın övgüsünü almış bir kenttir. 

3) Maastricht

En az bahsedilen Hollanda kentlerinden biri. Özellikle çok başarılı restoranlarıyla bilinen bir yer. Belçika, Almanya ve Fransa sınırlarına son derece yakındır; dolayısıyla bu bölgeyi merkez alarak bu üç ülkeye de turlar düzenleyebilir ve deneyiminizi zenginleştirebilirsiniz. Hollanda’nın güneyinde yer almaktadır. 

Hollanda vizesine dair tüm sorularınız için uzman vize danışmanlarımız ile görüşebilirsiniz. Aşağıda yer alan iletişim formundan bize ulaşabilirsiniz.

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.