BLOG

Hollanda Turist Vizesi İçin Gerekli Evraklar

A -A +
Hollanda Turist Vizesi İçin Gerekli Evraklar

Batı Avrupa’da ve Karayipler’de toprakları bulunan Hollanda, Benelüks ülkelerinden biridir. Avrupa’nın en büyük limanlarından birine ev sahipliği yapan Hollanda, Avrupa Birliği ve Schengen Anlaşması’na da dahil, güçlü ve gelişmiş bir ülkedir. 

20 adet ulusal parkı, çok sayıda doğal koruma alanlarına sahip olan ülke doğal güzellikleri ile çok sayıda turisti kendisine çekmektedir. Türkiye Cumhuriyeti’nden Hollanda’ya turistik amaçla seyahat etmek isteyen Bordo pasaport sahibi vatandaşların, prosedürleri yerine getirerek vize almaları gerekmektedir. 

Hollanda Schengen vizesine başvurmak için dikkat etmeniz gereken belli başlı unsurlar vardır. Örneğin pasaportunuzla ilgili unsurlardan bahsedelim, 10 yıldan eski olmaması gereken pasaportunuzun en az 2 adet boş sayfası bulunmalıdır. Seyahatinizin bitiminden itibaren 3 ay daha geçerliliği bulunması gereken pasaportunuzun aynı zamanda yıpranmamış olmasına da dikkat etmelisiniz. 2 adet olarak sunduğunuz biyometrik fotoğrafınızın uygun ölçülerde olduğuna ve güncel halinizi yansıttığına da dikkat etmeniz gerekmektedir. 

Hollanda Schengen vizesi için gerekli diğer evraklar ise, eksiksiz ve doğru bilgilerle doldurulmuş başvuru formu, tam vukuatlı nüfus kayıt örneği ve kimlik fotokopisi, finansal durumunuzu gösteren bilgiler ve mesleki bilgilerinizi gösterir evraklardır. Mesleğinize göre hazırlamanız gereken özel evraklar bulunabilir ve eğer 18 yaşından küçükseniz, seyahatiniz başka biri tarafından karşılanacaksa ya da emekliyseniz buna göre hazırlamanız gereken belgeler de bulunmaktadır. 

Hollanda Schengen vizesi için gerekli evraklar hakkında daha detaylı bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Re-Vize Profesyonel Vize Danışmanlığı olarak sizlere prosedürlere uygun evrakları hazırlamanızda ve tüm gereklilikleri yerine getirmenizde yardımcı oluyoruz. Böylece bireysel başvurulara nazaran eksik veya hatalı başvuru yapılmasının önüne geçerek, sizlere maddi manevi kayıp yaşatmadan, sorusuz vize almanızı sağlıyoruz. 

Ankara, İzmir ve İstanbul’da bulunan ofislerimizde alanlarında uzman ve deneyimli danışmanlarımız ile Schengen vizesi hakkında gerekli bilgileri alabilir ve başvuru işlemlerinizi başlatabilirsiniz. Yan taraftaki Online Randevu Formu, Canlı Destek hattı veya telefon numaralarımız üzerinden bize ulaşarak randevu alabilirsiniz. Sorunsuz ve hızlı vize almak için Re-Vize ile çalışın.

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.