BLOG

Hollanda Turistik Çalışan Vizesi Nasıl Alınır?

A -A +
Hollanda Turistik Çalışan Vizesi Nasıl Alınır?

Şayet iş yaşamına dahil biriyseniz ve yolunuz Van Gogh’un memleketi olan Hollanda’dan geçecekse, Hollanda turistik çalışan vize başvurusunda bulunmanız şarttır. Bu vize türü sayesinde iş hayatına dahil olan kişiler kolaylıkla bir Hollanda vizesi alabilirler.

Hollanda Turistik Çalışan Vizesi Almanın Püf Noktaları Nelerdir?

İş hayatınızı bir şirkette sürdürüyorsunuz ve Hollanda’ya mı gitmeniz gerekiyor? Merak etmeyin! Geçmeniz gereken prosedürler çok kolay. Polderler Ülkesi adıyla bilinen ve büyüleyici doğasıyla insanı baştan çıkaran Hollanda için geçerli bir turistik çalışan vizesi almak gerçekten kolaydır. Bu vizeyi almak için doğal olarak bazı evraklara ihtiyacınız olacaktır. Bu evrakları eksiksiz ve kusursuz bir şekilde doldurduğunuz takdirde vize başvurunuz kısa sürede olumlu olarak sonuçlanacaktır. Dikkat gösterilmesi gereken en önemli detay budur. Bu detay atlandığı takdirde vize başvurunuz olumsuz bir şekilde sonuçlanabilir.

Hollanda Vizesi ve Schengen

2014 yılından bugüne, Schengen vizesi dahilinde uygulanan bir süreç mevcuttur. Bu süreç bir AB ülkesi olan Hollanda’nın vize alım işlemlerine de yansımıştır. Bu sayede Hollanda ile birlikte 26 ülkeyi rahatça ziyaret etme imkanı tanınmaktadır.

2014 yılından bu yana Schengen dahilindeki bir ülkeye vize başvurusunda bulunan kişiler parmak izi vermek zorundadırlar. İşlemleriniz başarılı bir şekilde tamamlandığı takdirde Hollanda turistik çalışan vizesini kullanarak Schengen Bölgesi’ndeki diğer ülkelere de seyahat edebilirsiniz.

Hollanda Turistik Çalışan Vizesi İçin Gerekenler Evraklar Hangileridir?

Hollanda’ya yapacağınız iş veya turistik amaçlı bir ziyaret için şu evrakları hazırlamanız gerekmektedir: Tam tekmil vukuatlı nüfus kayıt örneği, şahsi banka dökümü, son dört aylık bir maaş bordrosu, çalıştığınız işyerinin ticaret gazetesi kaydı, oda sicil kaydı, vergi levhası ve bir dilekçe. AB dahilindeki ülkeler benzer evraklar istemektedir ancak farklılıklar olabilir.

Hollanda Turistik Çalışan Vizesi Ne Kadar Sürede Çıkar?

Bu vizenin çıkış süresi genellikle seyahat süreniz ile paraleldir. Yine de Hollanda turistik çalışan Vvizesinin başvuruları 15 ile 30 gün arasında sonuçlanmaktadır. Eğer daha önceden bir Schengen vizesi edinmişseniz vizeyi çok daha kısa bir sürede edinebilirsiniz. Pasaportunuzda bir Hollanda vizesinin mevcut olduğu durumlar bu süreyi daha da kısaltmaktadır.

Hollanda Turistik Çalışan Vizesi Alırken Profesyonel Yardım

Hollanda turistik çalışan vizesi alacağınız süreçte profesyonel yardım almak akıllıca bir seçenektir. Önemli detayların atlanmadığından emin olmanızı sağlayacak bu süreç aynı zamanda vize başvurunuzu hızlıca tamamlamanıza kapı aralar. Başvurunuz onaylandığı andan itibaren aldığınız her vize aynı zamanda gelecekteki vize başvurularınız için bir referans olacaktır.

Vize alım sürecinin sıkıcı ve insanı yoran prosedürlerini sizin yerinize Re-vize üstleniyor. Maddi ve manevi herhangi bir kayıp yaşamamak ve vizenizi en kısa sürede almak için İzmir, Ankara ve İstanbul ofislerimizi ziyaret edebilirsiniz.

 

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.