BLOG

Hollanda Turistik Çalışan Vizesi Nedir? Nasıl Alınır ?

A -A +
Hollanda Turistik Çalışan Vizesi Nedir? Nasıl Alınır ?

Hollanda Krallığı'nı meydana getiren dört ülkeden biri olan Hollanda; geniş ovaları, dillere destan mimarisi, kendine özgü sokakları ve kültürü ile bugün milyonlarca turistin uğrak yerlerinden biri olmuştur. Topraklarının çok büyük bir kısmının Batı Avrupa'da bulunduğu ülkenin Karayipler'de de toprağı bulunmaktadır. Hollanda, kuzey ve batıda Kuzey Denizi, güneyde Belçika, doğuda ise Almanya ile komşu olan bir ülkedir. Hollanda Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına vize uygulayan bir ülke olduğundan dolayı, burayı ziyaret etmeden önce Hollanda vizesi başvurusu yapmanız gerekmektedir. Ülkeye pek çok açıdan gidilebileceği gibi, Hollanda turistik çalışan vizesi ile de Hollanda'ya gitmeniz mümkündür. Peki Hollanda turistik çalışan vizesi nedir ve nasıl alınır?

Hollanda, Avrupa Birliği üyesi olan bir ülkedir. Bu sebepten dolayı da doğal olarak Schengen protokolüne dahildir. Schengen protokolü, tek bir vize ile AB dahilindeki sayısız ülkeyi dolaşmanıza imkan sağlayan uluslararası bir vize protokolüdür. Eğer ki bir Schengen vizesi sahibiyseniz vizeyi aldığınız ülkeyi ziyaret ettikten sonra başka bir vizeye gerek olmadan Hollanda’ya geçiş sağlayabilirsiniz. Yani, vize prosedürleri fazlasıyla rahat olan bir AB ülkesinden vize aldıktan sonra o ülke aracılığıyla Hollanda ziyaretinde bulunmanız gayet mümkündür.

Hollanda Turistik Çalışan Vizesi

Bir özel şirkette çalışıyor olup Hollanda’ya turistik seyahat gerçekleştirmeyi planlıyorsanız, vize almak için hazırlamanız gereken bazı evraklar bulunmaktadır. Evraklarınızı eksiksiz hazırlamanız vize başvurunuzun olumlu sonuçlanması ve uzun süreli vize alabilmeniz açısından son derece önemlidir. Hollanda vizesi alırken tercih edeceğiniz vize türü ile ilgili belgelerinizi doğru şekilde sunmadığınız takdirde vizenizin olumsuz sonuçlanması muhtemeldir. Bu noktada alacağınız profesyonel bir yardım sizi doğru bir şekilde yönlendirecek ve evraklarınızın da eksiksiz bir şekilde hazırlanmasını sağlayarak vizenizin olumlu bir şekilde sonuçlanmasını sağlayacaktır. Hollanda Schengen vizesi için gerekli diğer evraklar ise, eksiksiz ve doğru bilgilerle doldurulmuş başvuru formu, tam vukuatlı nüfus kayıt örneği ve kimlik fotokopisi, finansal durumunuzu gösteren bilgiler ve mesleki bilgilerinizi gösterir evraklardır.

Eğer Hollanda'ya sorunsuz bir şekilde gitmek ve Hollanda vizesine başvuru yapmak istiyorsanız, deneyimli vize danışmanlarımızdan yardım talep edebilirsiniz. Dilerseniz iletişim formundan bizlere ulaşabilir ya da İzmir, Ankara ve İstanbul'da bulunan ofislerimizi ziyaret edebilirsiniz.

 

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.