BLOG

Hollanda Turistik Vize Başvuruları

A -A +
Hollanda Turistik Vize Başvuruları

Avrupa Birliği’nin en gözde turistik destinasyonlarından Hollanda, her yıl binlerce Türk vatandaşı tarafından turistik amaçlarla seyahat edilmektedir. Schengen Birliği’ne taraf olması itibariyle ülkemizden Hollanda’ya seyahat edecek olan bordo (umuma mahsus) pasaport sahiplerinin Hollanda Konsolosluğu’na turistik Schengen vize başvurusunda bulunmaları gerekir.

Vize başvuru sürecindeHollanda’ya gidecek olan kişiler tarafından başvurularda dikkat edilmesi gereken önemli konulardan bir tanesi, vize işlemini gerçekleştirmek için başvuru sürecinde ihtiyaç duyulan belgelerin en az bir ay öncesinden hazırlanmasıdır. Gerekli belgelerin ve pasaportun dikkatli bir şekilde hazırlanması, başvuru sürecinin ilerleyişinde büyük kolaylık sağlayacaktır. 

Hollanda vize başvuruları, Hollanda Konsolosluğu tarafından yetkilendirilen kurumlar aracılığıyla yapılmakta olup başvurular genellikle 5-15 gün içinde sonuçlanmaktadır.

Hollanda, Schengen Birliği’ne taraf ülkelerden biri olduğundan dolayı, Hollanda Turistik vizesi de Schengen vizesi kategorisinde değerlendirilmektedir. Bu nedenle bu vize başvurusu için gerekli evrakların hepsi Schengen vizesi için gerekli olan evraklarla aynı standartlara tabidir.

Hollanda Turistik Schengen Vizesi işlemlerinde bulunacak olan vatandaşların son 3 aylık maaş bordrolarının,çalıştıkları kurum tarafından kaşe atılarak ıslak imzalı bir şekilde evrak haline getirilmesi gerekmektedir. 

Ayrıca Hollanda turist vizesi işlemlerinde bulunacak kişi adına eğer mevcutsa tapu belgesi, araç ruhsatı, kira gelirleri ve kredi kartı hesap özetleri başvuru dosyasındaki evraklar arasında bulundurmalıdır. 

Hollanda turistik vizesi için başvuracak vatandaşların, Eylül 2014 tarihinden sonra Schengen vizesi için vermiş oldukları parmak izi tanımlıysa yetki yazısı vermeleri halinde üçüncü şahısların veya vize danışmanlık firmalarının başvuru sahibi adına turistik vize başvurusu yapmaları kabul edilebilmektedir. Parmak izinizin geçerlilik süresi 5 yıldır. Hollanda vize başvurunuzda çalışma durumunuzu ve seyahat amacınızı ifade eden evrakları eksiksiz ve doğru bir şekilde sunmanız durumunda Hollanda Konsolosluğu’nun başvuru sonrası ek evrak talep etme olasılığı azalacaktır.  Böylece vize başvurunuz daha erken sonuçlanabilir.

Hollanda turist vizesi başvurunuzu tam yetkili TÜRSAB A grubu acentesi olan Re-Vize Profesyonel Vize Danışmanlığı firmamız aracılığıyla yapabilirsiniz. Profesyonel danışmanlık anlayışımız çerçevesinde ihtiyaç duyacağınız tüm bilgileri sizinle paylaşıyor, işlemlerinizi sizin adınıza takip edip sonuçlandırıyor, ayrıca seyahatinizde ihtiyaç duyacağınız ucuz uçak bileti, konaklama rezervasyonları, zorunlu seyahat sigortası gibi konularda da ücretsiz danışmanlık hizmeti veriyoruz. Turistik vize başvuru işlemlerinizi hemen başlatmak için Ankara ve İzmir ofislerimizle irtibat kurabilir, dilerseniz randevu alarak tecrübeli danışmanlarımızla yüz yüze görüşebilirsiniz. Başvurunuzda zamandan kazanıp olumlu sonuç alma şansınızı artırmak için Re-Vize’yi tercih edin.

 

 

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.