BLOG

Hollanda Vize Başvurusu Nereye Yapılır?

A -A +
Hollanda Vize Başvurusu Nereye Yapılır?

Avrupa'nın en kendine özgü ve özgürlükçü ülkelerinden biri olan Hollanda, bugün bir çok kişinin ziyaret ettiği ülkelerden biridir. Ülke aynı zamanda güçlü ekonomisi ve sağlam eğitim sistemi sayesinde ticari ve akademik anlamda da yoğun talep görmektedir. Nüfusu yaklaşık 17 milyon olan Hollanda’da ikamet eden yoğun Türk nüfusu nedeniyle her yıl pek çok Türk vatandaşı bu ülkeye bir çok sebepten dolayı ziyaret gerçekleştirmektedir. Peki Hollanda vize başvurusu nereye yapılır?

Avrupa'nın Gözdesi Hollanda

Hollanda, gezilecek yerler konusunda belki de en fazla seçeneği bünyesinde barındıran ülkelerden biridir. Pek çok keyifli yere ev sahipliği yapan ülkenin, yerinde keşfedilmesi gereken ünlü şehirleri de bulunmaktadır. Özellikle bu şehirleri sıralayacak olursak Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Lahey, Delft ve Utrecht, Hollanda'da gezilecek ve görülecek yerlerin başında gelmektedir. Buralardaki ünlü mekanlar, her yıl dünyanın pek çok yerinden turist çekmektedir. İçerisinde pek çok alternatifi barındıran bu güzel şehirler, Hollanda'nın kendine özgü havasını yaşatan yerlerdendir diyebiliriz.

Hollanda Vizesi İçin Nereye Başvuru Yapılmalıdır?

Hollanda vize başvuruları, Hollanda Konsolosluğu tarafından yetkilendirilen aracı kurum üzerinden yapılmaktadır. Başka bir deyişle, vize başvuruları doğrudan Hollanda Konsolosluğu’na yapılmaz. Doğru başvuru; ilgili formların eksiksiz ve doğru bilgilerle doldurulması, Hollanda Konsolosluğu tarafından talep edilen belgelerin eksiksiz hazırlanarak teslim edilmesi anlamına gelir. Hollanda Konsolosluğu’na has bir esneklik olarak, bazı belgeleriniz eksik olsa dahi başvurunuz kabul edilir, ancak eksik evraklarla yapılan başvuruların olumlu sonuçlanma ihtimali çok düşük olacaktır. Bu konuda en doğru bilgiyi uzman vize danışmanlarımız aracılığı ile öğrenebilirsiniz.

Hollanda Vizesi Kaç Günde Sonuçlanır?

Başvurabileceğiniz bir çok vize türü bulunmaktadır. Hollanda’ya seyahat etmek için başvuracağınız vize türü değişkenlik gösterdiği için sonuçlanma süreleri de buna bağlı olarak farklılık gösterir. Ayrıca Schengen vizesinin onaylanma süresi her ülkeye göre farklılık gösterebilir. Vizenin başvurularının sonuçlanma süresi ise genellikle ortalama 15 gün olarak belirtilmekle birlikte 4 ile 20 iş günü arasında sonuçlanabilmektedir. İlk vize başvurunuzda ise genellikle 30 gün geçerliliği olan bir vize alırsınız. Burada dikkat edilmesi gereken en önemli nokta ise bu süre zarfının kesinlikle aşılmaması gerektiğidir.

Hollanda vizesi hakkında detaylı bilgi almak ve profesyonel desteğimizden yararlanmak için bize online iletişim formundan ulaşabilir ya da Whatsapp hattımıza mesaj bırakabilirsiniz.

 

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.