BLOG

Hollanda Vize İşlemleri Ne Kadar Sürer?

A -A +
Hollanda Vize İşlemleri Ne Kadar Sürer?

Dünya'nın en popüler ülkelerinden biri olan Hollanda, Batı Avrupa’nın gözdesi olmanın yanı sıra pek çok ülkeden milyonlarca turist tarafından tercih edilen bir ülkedir. Hollanda, Avrupa Birliği üyesi olan bir ülkedir. Bu sebepten dolayı da doğal olarak Schengen protokolüne dahildir. Schengen protokolü, tek bir vize ile AB dahilindeki sayısız ülkeyi dolaşmanıza imkan sağlayan uluslararası bir vize protokolüdür. Ülkeyi ziyaret etmek isteyen kişilerin öncelikle Hollanda Schengen vizesine başvuruda bulunması önemlidir. Eğer ki bir Schengen vizesi sahibiyseniz vizeyi aldığınız ülkeyi ziyaret ettikten sonra başka bir vizeye gerek olmadan Hollanda’ya geçiş sağlayabilirsiniz. Yani, vize prosedürleri fazlasıyla rahat olan bir AB ülkesinden vize aldıktan sonra o ülke aracılığıyla Hollanda ziyaretinde bulunmanız gayet mümkündür.

Hollanda Vize Başvuru Süreci

Hollanda'yı herhangi bir amaçla ziyaret etmek isteyen Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları, Hollanda vizesine başvuruda bulunabilir. Seyahat amacınıza ve çalışma durumunuza göre değişen vize türlerinden, size uygun olan vizeyi seçip başvuruda bulunabilirsiniz. Burada en büyük ve önemli kıstas, size uygun olan vize türünü seçip ona göre bir başvuruda bulunmanız gerektiğidir. Örneğin; eğer Hollanda'ya sadece akraba ve arkadaş ziyareti için gitmeyi düşünüyorsanız, eğitim vizesine başvuru yapmanız gereksiz ve yanlış olacaktır. Yanlış başvurular, vize reddine sebep olabilmektedir. Çalışma durumunuza ve seyahat amacınıza göre başvuru yapmanız gereken vize türlerinin bir listesini uzman vize danışmanlarımızdan öğrenebilirsiniz. Alanında uzman ve tecrübeli vize danışmanlarımız tüm sorularınızı yanıtlamaktan memnuniyet duyacaktır. Hollanda vize başvurunuzu gecikmeden gerçekleştirmek için bizimle irtibata geçebilirsiniz.

Vize İşlemleri Ne Kadar Sürer?

Başvurabileceğiniz bir çok vize türü bulunmaktadır. Hollanda’ya seyahat etmek için başvuracağınız vize türü değişkenlik gösterdiği için sonuçlanma süreleri de buna bağlı olarak farklılık gösterir. Ayrıca Schengen vizesinin onaylanma süresi her ülkeye göre farklılık gösterebilir. Vizenin başvurularının sonuçlanma süresi ise genellikle ortalama 15 gün olarak belirtilmekle birlikte 4 ile 20 iş günü arasında sonuçlanabilmektedir. İlk vize başvurunuzda ise genellikle 30 gün geçerliliği olan bir vize alırsınız. Burada dikkat edilmesi gereken en önemli nokta ise bu süre zarfının kesinlikle aşılmaması gerektiğidir.

Uzman vize danışmanlarımız ile Hollanda vize sürecinizi en doğru şekilde yönetmek ve vizenizi olumlu bir şekilde sonuçlandırmak için bize online iletişim formundan ulaşabilir ya da Whatsapp hattımıza mesaj bırakabilirsiniz.

 

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.