BLOG

Hollanda Vizesi Almanın 5 Püf Noktası

A -A +
Hollanda Vizesi Almanın 5 Püf Noktası

Hollanda, Avrupa’nın en çok turist çeken ülkelerinden biridir. Bunun temel sebeplerinden birisi ülkenin mükemmel doğasıdır. Doğa turistleri için adeta bir cennet olan ülke aynı zamanda özgür yaşam faaliyetleri açısından da son derece avantajlıdır. Oldukça liberal bir görüşe sahip olan ülke yönetimi bu sebepten dolayı ülkenin en büyük kenti Amsterdam’ı bir turizm cenneti haline getirmeyi başarmıştır. Aynı zamanda Hollanda, bünyesinde Avrupa’nın en gelişmiş sanat müzelerini de barındırmaktadır. Bu sebepler sayesinde sayısız turist Hollanda’ya gitmeyi arzulamaktadır. Her ülke gibi Hollanda’ya yapılacak bir ziyaret için vize almanın da püf noktaları vardır.

Bu püf noktalarının 5’ini, Re-Vize ailesi olarak sizler için bir araya getirdik.

1 - Schengen Vizesi Sahibi Olmak

Hollanda, Avrupa Birliği üyesi olan bir ülkedir. Bu sebepten dolayı da doğal olarak Schengen protokolüne dahildir. Schengen protokolü, tek bir vize ile AB dahilindeki sayısız ülkeyi dolaşmanıza imkan sağlayan uluslararası bir vize protokolüdür. Eğer ki bir Schengen vizesi sahibiyseniz vizeyi aldığınız ülkeyi ziyaret ettikten sonra başka bir vizeye gerek olmadan Hollanda’ya geçiş sağlayabilirsiniz. Yani, vize prosedürleri fazlasıyla rahat olan bir AB ülkesinden vize aldıktan sonra o ülke aracılığıyla Hollanda ziyaretinde bulunmanız gayet mümkündür.

2 - Hollanda’da Bir Yakına Sahip Olmak

Hollanda’da ikamet eden bir yakınınız varsa çok şanslısınız. Çünkü bu durum sayesinde vize alma süreciniz kısalacak ve kolaylaşacaktır. Hollanda’da ikamet eden veya Hollanda vatandaşı olan bir yakınınız varsa vize işlemleriniz çok kısa sürede olumlu bir şekilde sonuçlanacaktır. Özellikle de söz konusu yakınınız, akrabanız veya arkadaşınız Hollanda’ya gelmeniz için resmi bir davetiye hazırlarsa, Hollanda Konsolosluğu’ndan olumlu bir yanıt almanız olasıdır.

3 - AB Vatandaşı Bir Yakına Sahip Olmak

Herhangi bir AB ülkesinin vatandaşı olan bir yakına sahipseniz de Hollanda’ya kısa sürede gitme imkanına kavuşmanız mümkündür. AB ülkelerinin diplomatik prosedürleri birbirlerine yakın olduğundan dolayı bir diğer AB ülkesinin vatandaşı olan yakınınız başvurunuzun onaylanmasını kolaylaştıracaktır.

4 - Hollanda’ya Daha Önce Seyahat Etmiş Olmak

Daha önce Hollanda’da bulunduysanız yani yaşamınızın bir kısmında Hollanda vizesi edinmiş bir bireyseniz, Hollanda’ya çok daha hızlı bir şekilde vize alabilirsiniz. Hollanda’ya seyahat geçmişi olan bir bireye vize vermek ulusal otoritelerin nadiren yadırgadığı bir durumdur.

5 - Hollanda’ya İş Gezisi İçin Gidiyor Olmak

Eğer Hollanda’ya bir iş gezisi kapsamında gidiyorsanız, kısa sürede Hollanda vizesine sahip olabilirsiniz. İş görüşmesi yapacağınız kurumun veya şirketin size göndereceği resmi bir davetiye sayesinde Hollanda Konsolosluğu vize başvurunuzu kısa sürede işleme alarak onaylayacaktır. 

Tüm vize işlemlerinizde sorunsuz bir süreç geçirmek için İzmir, İstanbul ve Ankara ofislerimizi ziyaret ederek, vize danışmanlarımızdan yardım talep edebilirsiniz.

 

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.