BLOG

Hollanda Vizesi Başvuru Formu

A -A +
Hollanda Vizesi Başvuru Formu

Avrupa'nın en gözde ülkelerinden biri olan Hollanda; aynı zamanda kıtanın en çok turist çeken ülkelerinden biridir. 20 adet ulusal parkı, çok sayıda doğal koruma alanlarına sahip olan ülke doğal güzellikleri ile de çok sayıda turisti kendisine çekmektedir. Türkiye Cumhuriyeti’nden Hollanda’ya turistik amaçla seyahat etmek isteyen Bordo pasaport sahibi vatandaşların, prosedürleri yerine getirerek vize almaları gerekmektedir. Belgeler eksiksiz ve tam bir şekilde konsolosluğa sunulmalıdır. Hollanda vizesi başvuru formu ise en önemli belgeler arasında yer almaktadır.

Hollanda Vizesi Başvuru Süreci

Hollanda Schengen vizesine başvurmak için dikkat etmeniz gereken belli başlı unsurlar vardır. Örneğin pasaportunuzla ilgili unsurlardan bahsedelim. 10 yıldan eski olmaması gereken pasaportunuzun en az 2 adet boş sayfası bulunmalıdır. Seyahatinizin bitiminden itibaren 3 ay daha geçerliliği bulunması gereken pasaportunuzun aynı zamanda yıpranmamış olmasına da dikkat etmelisiniz. 2 adet olarak sunduğunuz biyometrik fotoğrafınızın uygun ölçülerde olduğuna ve güncel halinizi yansıttığına da dikkat etmeniz gerekmektedir.

Gerekli Olan Diğer Evraklar

Hollanda Schengen vizesi için gerekli diğer evraklar ise, eksiksiz ve doğru bilgilerle doldurulmuş başvuru formu, tam vukuatlı nüfus kayıt örneği ve kimlik fotokopisi, finansal durumunuzu gösteren bilgiler ve mesleki bilgilerinizi gösterir evraklardır. Mesleğinize göre hazırlamanız gereken özel evraklar bulunabilir ve eğer 18 yaşından küçükseniz, seyahatiniz başka biri tarafından karşılanacaksa ya da emekliyseniz buna göre hazırlamanız gereken belgeler de bulunmaktadır.

Hollanda Schengen Vizesi Başvuru Formu

Hollanda vize başvurunuzdaki en önemli nokta doğru bir şekilde doldurmanız gereken Hollanda Schengen vizesi başvuru formudur. Bu form, kişisel bilgilerinizi ve seyahat detaylarınızı girmeniz gereken bir formdur. Kimlik bilgilerinize ek olarak, pasaport bilgilerinizi, adres bilgilerinizi; seyahat amacınızı, seyahatinizi gerçekleştireceğiniz ilk ülkeyi ve daha sonra gideceğiniz ülkeleri, kalacağınız süreyi, bütçenizi ve varsa ziyaret edeceğiniz kişileri ayrıntılı şekilde yazmanız gereken bu formu doğru ve eksiksiz şekilde doldurmanız çok önemlidir.

Schengen vize başvurunuzda alanında uzman, deneyimli ve güler yüzlü danışman kadrosu ile Re-Vize Profesyonel Vize Danışmanlığı ile çalışmak isterseniz, danışmanlarımız size ihtiyacınız olan tüm bilgiyi sağlayacak, süreci sizin adınıza yürütecek ve uçak bileti, seyahat sağlık sigortası ve konaklama gibi konularda da ücretsiz danışmanlık sunacaktır. Koronavirüs sebebi ile evden çalışmak durumunda olduğumuz şu süreçlerde bize online iletişim formundan ulaşabilir ya da Whatsapp hattımıza mesaj bırakabilirsiniz.

 

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.