BLOG

Hollanda'da Gezip Eğlenebileceğiniz Mekanlar Hangileridir?

A -A +
Hollanda'da Gezip Eğlenebileceğiniz Mekanlar Hangileridir?

Avrupa'nın en gözde ülkelerinden biri olan Hollanda kendine özgü kafeleri, lokantaları, müzeleri ve mimari yapıları olan bir ülkedir. Özellikle Avrupa gezisi düzenleyecek olanların mutlaka gidip görmesi gereken ülkelerin başında gelen Hollanda'da gezip eğlenebileceğiniz mekanlar hangileridir?

Hollanda, gezilecek yerler konusunda belki de en fazla seçeneği bünyesinde barındıran ülkelerden biri olduğu için, bu konuda bir sıkıntı çekeceğinizi sanmıyoruz. Fakat yine de bu mekanların hangileri olduğunu bilmek, gitmeden önce size avantaj sağlayacaktır. Öncelikle şehir olarak sıralayacak olursak Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Lahey, Delft ve Utrecht, Hollanda'da gezilecek yerlerin başında gelmektedir. Buralardaki ünlü mekanlar, her yıl dünyanın pek çok yerinden turist çekmektedir. İçerisinde pek çok alternatifi barındıran bu güzel şehirler, Hollanda'nın kendine özgü havasını yaşatan yerlerdendir diyebiliriz.

Hard Rock Cafe İle Keyifli Bir Akşam Yemeği

Özgürlükler ülkesi diye nitelendirebileceğimiz Hollanda, pek çok keyifli mekana da ev sahipliği yapmaktadır. Bunların başında ise Amsterdam'da bulunan Hard Rock Cafe gelmektedir. Fiyat aralığının 100-150 tl arasında olduğu bu meşhur kafede bir yandan keyifli bir şekilde yemek yerken, bir yandan da şehrin manzarasını izleyebilirsiniz. Çalınan müzikler ise isminden de anlaşılacağı üzere daha çok Rock n Roll esintilidir. Mekanın iç dizaynı ve dekorasyonu ise gerçekten konfordan ödün vermeyenler için birebir. Ülkemizde de bir kaç şubesi olan bu kafeyi, Hollanda geziniz sırasında ziyaret etmeyi unutmayın.

Eğlenceye Başlıyoruz: Panama Club!

Akşam yemeğinizi bu keyifli yerde yedikten sonra sıra geldi eğlenceye! Amsterdam özellikle ünlü gece kulüplerine ev sahipliği yapmasıyla meşhur bir yerdir. Burada bulunan Panama Club, dünyaca ünlü House ve Techno Dj'lerini ağırlamaktadır. Ses sisteminin mükemmelliği, mekanın yapısı ve görkemli mimarisi ile unutamayacağınız bir gece yaşatan Panama Club, 1000 kişiden fazla misafiri ağırlayabilmektedir. Ayrıca mekan Amsterdam’ın liman bölgesindeki tarihi ve nostaljik depo binalarından biridir.

Sakinlik ve Şıklık Arayanlar İçin: Cafe Hoppe

Harika geçirilen bir gecenin ardından ertesi gün daha sakin bir mekan ararsanız, yine Amsterdam'da bulunan Cafe Hoppe'a uğramayı sakın unutmayın. Belki bir yorgunluk birası ile kendinizi ödüllendirebileceğiniz bu mekan, Hollanda'nın ünlü Amstel marka birasını içebileceğiniz en keyifli yerlerinden biridir. Şık dizaynı ve dekorasyonu ile dikkat çeken mekanda öğle ve akşam yemeği de yiyebilirsiniz.

Hollanda, Türkiye vatandaşlarına vize uyguladığı için, elbette Hollanda geziniz öncesi bir Hollanda vizesi almanız gerekmektedir. Sorunsuz bir şekilde Hollanda vizesi almak için İzmir, Ankara ve İstanbul ofislerimizi ziyaret etmeyi unutmayın. Şimdiden keyfiniz bol olsun!

 

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.