BLOG

Hollanda’dan Davetiye İle Vize Almak

A -A +
Hollanda’dan Davetiye İle Vize Almak

Dünyanın en popüler destinasyonlarından biri olan Hollanda, her yıl hem öğrenciler hem iş dünyası hem de yoğun sayılabilecek bir Türk kökenli nüfusla bağlantılı akraba ziyaretleri nedeniyle çok sık seyahat edilen bir ülkedir. 26 Avrupa ülkesinin yer aldığı Schengen Birliği’ne taraf olması itibariyle Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına vize uygulayan ülkelerden biridir. Ancak hizmete özel (yeşil, gri ve siyah) pasaport sahibi olan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları, 180 gün içinde toplamda 90 günü aşmayan süreyle Hollanda vizesi almadan Hollanda’ya seyahat edebilirler. Bu süreden uzun seyahatler oturma izni başvurusunu içeren uzun süreli vize kategorisine girmekte olup buna hizmete özel pasaport sahipleri de tabidir.

Davetiye gerektiren Hollanda vizeleri, birkaç farklı türdedir. Bunlardan birincisi, aile ziyaretleri için gereken davetiyedir. Bu vize davetiyesi; Hollanda’da ziyaret etmek istediğiniz, Hollanda oturma iznine sahip veya Hollanda vatandaşı yakınınız tarafından yazılan bir davetiye olup aranızdaki aile bağını gösteren tam vukuatlı nüfus kayıt örneğiyle birlikte ibraz edilmelidir. Hollanda’dan davetiye ile vize alabileceğiniz ikinci durum ise iş görüşmesi, ticari fuarlar, organizasyonlar gibi firma davetiyesi gerektiren vize kategorisidir. Bu vize başvurusu için sizi davet eden firmanın ve o firma bünyesinde davetiyeyi ileten kişinin iş ve kimlik bilgilerini gösteren bir davetiye hazırlanmalıdır. Hollanda’da çalışma izni başvurularında da bu davetiye talep edilmektedir. Vize davetiyesi gerektiren üçüncü durum ise aile birleşimi vize başvurularıdır. Bu başvurularda vize davetiyesi, Hollanda’da yasal olarak ikamet eden eş tarafından kaleme alınmalıdır. 

Hollanda’ya davetiye ile vize almak için ibraz edeceğiniz davetiyelerin ortak noktası, belediye tarafından onaylı olmalıdır. Bu davetiyeler, Hollanda’da resmi formata göre hazırlandıktan sonra vize başvurusunda kullanılabilmesi için kişinin ikamet ettiği bölgedeki belediyeye onaylatılmalıdır.

Hollanda vize davetiyesi, tüm diğer Hollanda vize evrakları gibi belli bir formatta hazırlanması gereken bir belge olduğu için bu konuda profesyonel danışmanlık almanız sizin yararınıza olacaktır. Reddedilen vize başvurularının büyük bölümünün eksik-hatalı evrak nedeniyle reddedildiklerini bu noktada hatırlatmak isteriz. Vize başvurunuzun olumlu sonuçlanma ihtimalini yükseltmek için alanında uzman Re-Vize Profesyonel Vize Danışmanlığı firmamızı tercih edebilirsiniz.

Uzman ekibimiz, Hollanda vize başvurularına aracılık etmeye tam yetkili olup TÜRSAB A grubu seyahat acentesi statüsündedir. Profesyonel hizmet anlayışımız kapsamında tecrübeli ekibimiz, Hollanda vizesi almak için ihtiyaç duyacağınız tüm bilgileri sizlerle paylaşarak işlemleri sizin adınıza yürütüp hızla sonuçlandıracaktır. İlk kez Schengen vize başvurusu yapıyorsanız parmak izi vermeniz gerekeceği için bu esnada ekibimizden bir kişi size eşlik edecek, bu işlem 5 yıl geçerli olduğundan dolayı 5 yıl süreyle bizzat gelmenize gerek kalmadan vize başvurularınızı gerçekleştirebileceksiniz. Ayrıca Hollanda seyahatinizde ihtiyaç duyabileceğiniz ucuz uçak bileti, zorunlu seyahat sigortası gibi konularda da ücretsiz danışmanlığımızdan faydalanabilirsiniz. Hollanda’dan sorunsuz vize almak istiyorsanız bize Ankara ve İzmir ofislerimizden ulaşabilirsiniz! 

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.