BLOG

iData ile Vize Alabileceğiniz Ülkeler

A -A +
iData ile Vize Alabileceğiniz Ülkeler

Yurt dışı seyahati planlayan kişiler vize alım süreçlerinde titiz ve detaylı davranmalıdır. Zira özellikle Avrupa ve Schengen ülkeleri bu konuda ince prosedürler sergilemektedir. Bu yüzden vize reddi ve maddi-manevi herhangi bir kayıp yaşamamak adına, vize alım süreçlerinde profesyonel bir ekip ile hareket etmek gerektiğinin altını çizmek gerekir. Ayrıca bazı yetkili firmalar, vize konusunda tek resmi kurumdur. Bunlardan biri de iData'dır. Almanya ve İtalya vize başvuru merkezi bu kurumdur.

Uyguladıkları ortak vize rejiminden dolayı vize prosedürleri birbirine görece benzeyen bazı Schengen Topluluğu ülkeleri ortak yetkili merkezlerle çalışırlar. Örneğin, Türkiye’de Almanya ve İtalya vize başvurularını kabul etmeye resmen yetkili tek kuruluş iDATA adlı kuruluştur. Doğrudan bu devletlerle işbirliği içinde hareket eden iDATA, Almanya ve İtalya diplomatik misyonlarının vize sürecindeki başvuru ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

Profesyonel Bir Danışmanlık İle Daha Hızlı Çözümler

Eğer Almanya ve İtalya vize başvurusunda bulunmak istiyorsanız, tüm vize başvurularınızı doğrudan iDATA’dan randevu alarak bizzat gerçekleştirebilirsiniz. Bu noktada aklınızda “vize danışmanlık firmaları ne işe yarar” gibi bir soru belirmiş olabilir. Ancak bu süreçte doğru bir danışmanlık hizmeti almak, değişen vize prosedürleri hakkında bilgi sahibi olmak, doğru bir evrak ve başvuru yönetimiyle vize alma şansınızı artırmak, yapacağınız seyahatlerde konaklama, uçak bileti, zorunlu seyahat sigortası gibi konularda ücretsiz danışmanlık almak ve çeşitli indirimlerden yararlanmak isterseniz Re-Vize Profesyonel Vize Danışmanlığı’nı tercih edebilirsiniz. Bugüne kadar binlerce vize başvurusunun olumlu sonuçlanmasına aracılık eden uzman danışmanlarımız, makul bir danışmanlık ücreti kapsamında tüm başvuru sürecini sizin adınıza takip edip yürüterek ve ihtiyaç duyduğunuz hukuki konularda danışmanlık sunarak tasarruf etmenizi sağlayabilirler.

Vize alım süreçleri, yurt dışına çıkmak isteyen kişiler için bir miktar zor bir süreç gibi gözükebilir. Ancak profesyonel ekipler bu konuda sizi doğru ve hızlı bir şekilde yönlendirerek, vizenizin olumlu bir şekilde sonuçlanmasına imkan sağlayacaktır. İzmir, Ankara ve İstanbul ofislerimizi ziyaret ederek alanında kendini geliştirmiş uzman vize danışmanlarımız ile yüz yüze görüşebilir ve her türlü vize konusunda uzman bir ekipten destek alabilirsiniz.

 

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.