BLOG

iData Nedir? Hangi Alanlarda Hizmet Sağlar?

A -A +
iData Nedir? Hangi Alanlarda Hizmet Sağlar?

Yurt dışına çıkacak kişilerin özellikle vize süreçlerinde çok titiz olması beklenir. Özellikle Amerika, İngiltere, Kanada ve Schengen ülkeleri vize konusunda oldukça titiz ve detaylı prosedürler uygulamaktadır. Vize reddi gibi konularda maddi-manevi herhangi bir kayıp yaşamamak adına, vize alım süreçlerinde profesyonel bir ekip ile hareket etmek gerektiğinin hatırlatmamız yanlış olmayacaktır. Ayrıca bazı yetkili firmalar, vize konusunda en yetkili kurumdur. Bunlardan biri de iData'dır. Almanya ve İtalya vize başvuru merkezi olarak en yetkili kurum iData'dır.

Profesyonel Ve Yetkili Bir Kurum İle Vize Süreci

Pek çok ülkeye vize başvurusunda bulunurken doğrudan konsolosluklara ya da elçiliklere de başvurabilirsiniz. Randevu gerekiyorsa, ilgili konsolosluktan randevunuzu aldıktan sonra vize başvuru ücretinizi yatırıp gerekli evrakları sizden istenen şekli ile hazırlayarak herhangi bir aracıya gerek kalmadan başvurunuzu bizzat takip edebilirsiniz. Sizden istenen belgeler seyahat tipinize ve çalışma durumunuza göre farklılık gösterecektir. Burada dikkat etmeniz gereken en önemli nokta bu belgeleri doğru ve tam bir şekilde ilgili konsolosluğa teslim etmek olacaktır. İşte burada sizi doğru bir şekilde yönlendirebilen bir vize danışmanlık merkezi, vize alım sürecinizde size destek olarak vizenizi hızlı ve olumlu bir şekilde almanızı sağlayacaktır.

Vize Sürecinde Dikkat Edilmesi Gerekenler

Vize başvuru sürecinin en önemli noktalarından biri, ilgili ülkenin konsolosluğu tarafından talep edilen belgelerin doğru ve eksiksiz hazırlanmasıdır. Bu belgeler arasında vize talep dilekçesi, pasaport, biyometrik fotoğraf, gelir durumunuzu belgeleyen dokümanlar vs. bulunmakta olup hepsinin ilgili ülkenin talep ettiği formata göre hazırlanması gerekmektedir. Bu noktada, reddedilen başvuruların büyük bir bölümünün eksik-hatalı evraklarla yapılan başvurular olduklarını hatırlatmak isteriz. Aynı zamanda, randevuyla başvuru kabul eden ülkelerde vize başvuru randevusunun doğru zamanda ve doğru şekilde alınması da dikkatle yönetilmesi gereken bir süreçtir, her konsolosluğun işleyiş süreci birbirinden farklı olup vize başvurusu bu süreler dikkate alınarak seyahat tarihinden makul bir süre önce başlatılmalı, randevu kaydı da buna göre oluşturulmalıdır.

Yurt dışı seyahatlerinizde profesyonel bir destek almak ve vize başvurusunda bulunmak için İzmir, Ankara ve İstanbul ofislerimizi ziyaret etmeyi unutmayın.

 

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.