BLOG

İngiltere Vize Davetiyesi Nedir?

A -A +
İngiltere Vize Davetiyesi Nedir?
Birleşik Krallık’ı oluşturan ülkelerden biri olan İngiltere, Britanya adası üzerinde bulunmaktadır. Nezakete ve görgü kurallarına son derece önem verilen ülkede sosyal ve eğlence hayatı da oldukça hareketlidir. Yüzlerce memleketten insanın yaşadığı İngiltere’de Türk nüfusu da yoğunlukla bulunmaktadır.
 
İngiltere’de yaşayan aile veya akrabasını ziyaret etmek isteyen Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının başvurması gereken İngiltere Aile Ziyareti vizesi kısa süreli bir vize türü olup gerekli belgeler ve gerekçeler sunulduğu takdirde uzun süreli vize başvurusu da yapılabilmektedir. İngiltere vizesi için Konsolosluklar ve Büyükelçiliklerden bireysel olarak başvuru yapabileceğiniz gibi, karmaşık prosedürler barındıran bu vize türü için yetkili profesyonel şirketlerden yardım alarak da başvuru yapabilirsiniz. 
 
Diğer uzun süreli vize kategorileri ile karıştırılmaması ve doğru evrakların eksiksiz bir şekilde hazırlanması gereken bu vize türünde standart evrakların dışında İngiltere’de ziyaret edeceğiniz kişiden alacağınız Davetiye Mektubu’nu da başvuru dosyanızda bulundurmanız gerekmektedir. Davet Mektubunda, ziyaret edeceğiniz kişinin kişisel bilgiler, iletişim bilgileri, çalışma durumuna dair bilgiler, vatandaşlık durumu belirtilmelidir. Aynı zamanda sizin, yani davet edilen kişinin de kişisel bilgileri, iletişim bilgileri, seyahat nedeni, seyahat süresi, sponsor bilgileri, konaklama bilgileri ve aile bireyleri hakkında ayrıntılı bilgi gibi detaylar yer almalıdır. Davetiye Mektubu, antetli kağıda, imza ve kaşe ile hazırlanmış olmalıdır.
 
Tüm evraklarınızın aslı ile birlikte fotokopisini de ibraz etmeniz gerektiğini belirtmek isteriz. İngiltere vizesi başvurularınız kısa ya da uzun süreli olsun, oldukça detaylı incelemelerden geçmektedir. Dolayısıyla, yanlış veya eksik evrak sunmanız durumunda vizenizin onaylanma ihtimali çok düşüktür ki reddedilmesi size maddi zarara sebep olacaktır. Doğru kategoriden doğru ve eksiksiz evrakla başvuru yaptığınızdan emin olmanızı sağlayacak alanında uzman ve deneyimli kadromuz sayesinde maddi, manevi ve zaman kaybı yaşama riskinizi minimuma düşürmeniz mümkünken bizce risk almayın. 
 
Re-Vize Profesyonel Vize Danışmanlığı ile İngiltere Aile Ziyareti Vizesine başvuru yapmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Ankara, İstanbul ve İzmir’de bulunan ofislerimizi ziyaret ederek danışmanlarımız ile birebir görüşebilir, aklınıza takılan tüm soruların cevabını ve gerekli bilgileri edinebilir, süreci sizin adınıza yürütmelerini isteyebilirsiniz. Aynı zamanda transfer, konaklama ve seyahat sağlık sigortası ile ilgili de ücretsiz danışmanlık alabilirsiniz. Vakit kaybetmeyin, riske girmeyin, Re-Vize’ye gelin.

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.