BLOG

İngiltere Vize Reddi Sonrası Tekrar Başvuru Detayları

A -A +
İngiltere Vize Reddi Sonrası Tekrar Başvuru Detayları

Birleşik Krallık bölgesinin en gözde ülkesi olan İngiltere, Avrupa'nın kadim yerlerinden biridir. İngiltere kendine özgü tarihi, mimarisi, sanatı ve yaşayış şekilleri ile bugün pek çok turistin ziyaret ettiği yerler arasında başı çekmektedir. Bu kadar değerli bir ülkenin vize prosedürleri de elbette bir miktar sıkı prosedürlerden geçmektedir. İngiltere vize reddi sonrası tekrar başvuru detaylarını öğrenmek için yazımızı okumanızda fayda var.

İngiltere Vizesi Neden Reddedilir?

Bu sürecin pek çok sebebi olabilir. Öncelikle belgelerinizi eksik ve hatalı vermiş olmanız en büyük red sebepleri arasında yer almaktadır. Ayrıca İngiltere konsolosluğuna net ve açık bil dilde derdinizi anlatamamış olabilirsiniz. Seyehat amacınızı destekleyen nitelikteki belgeleri sunamıyor oluşunuz da İngiltere vizenizin reddedilme olasılığını yükselten bir başka etmendir.

Eğer pasaportunuzun süresi 10 yıldan daha eski bir tarihe dayanıyorsa bu da olumsuz bir durumdur. Pasaportunuz son 10 yılda alınmış olmalı ve fotoğrafınız olabildiğine yeni görüntünüze uygun bir fotoğraf olmalıdır.

İngiltere Vizesi Reddimden Sonra Yeniden Başvuru Yapmam Mümkün Mü?

Elbette mümkün. Vize reddinizden sonra tekrar başvuru yapma gibi bir hakkınız vardır. Sizden istenen belgeleri eksiksiz, kusursuz ve doğru tarihler ile belgelemiş ve sunmuş olmanız vize alım sürecinizi olumlu yönde etkileyecektir. Aksi taktirde yeniden bir red yeme durumunuz söz konusudur. Vize başvurusu yaparken pasaportunuz, vize talep formunuz, seyahat sağlık sigortanız, uçak biletiniz, otel rezervasyonlarınız, gelir belgeniz  titizlikle hazırlanmalıdır. Ayrıca İngiltere'de bir akraba ve yakına sahip olmak size olumlu bir detay katacağından dolayı niyet mektubunuzu da hazırlamanız şiddetle önerilmektedir.

İngiltere Vize Türleri Nelerdir?

İngiltere'ye sadece turistik olarak gidebileceğiniz gibi, başka pek çok şekilde de gidebilmeniz mümkün. İngiltere vize türleri ise şu şekilde sıralanmaktadır:

.Eğitim Vizesi

.Çalışma Vizesi

.Aile Birleşimi Vizesi

.İngiltere Şoför Vizesi

.İngiltere Transit Vizesi

.İngiltere Turistik (Çalışan) Vize

.İngiltere Turistik (Çalışmayan & İşsiz) Vize

.İngiltere Turistik (Çiftçi) Vizesi

.İngiltere Turistik (Emekli) Vizesi

.İngiltere Turistik (İşveren) Vizesi

.İngiltere Turistik (Öğrenci) Vize

Gördüğünüz üzere İngiltere'ye pek çok açıdan gitmek oldukça mümkün. Bu vize türleri ile İngiltere'ye kolayca gidebilirsiniz. Turistik vize kadar önemli detayları bünyesinde barındıran bu vize türlerinde, bazı kıstaslar hariç diğer prosedürler aynı işlemlere tabidir.

İngiltere Vize Reddi İçin Profesyonel Yardım Alın

Sıkıcı vize prosedürlerinden sizi muaf tutacak bir profesyonel destek isterseniz, İzmir, Ankara ve İstanbul ofislerimizi ziyaret ederek, vize konusunda uzman danışmanlarımızdan yardım alabilirsiniz.

 

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.