BLOG

İngiltere Vize Ücretleri Ne Kadar?

A -A +
İngiltere Vize Ücretleri Ne Kadar?

Birleşik Krallık'ın en görkemli ve kendine özgü ülkesi olan İngiltere; soylu tarihi, güçlü ekonomisi, muhteşem mimarisi ile Avrupa'nın en cezbedici ülkelerinden biridir. Kültürel mirası ve tarihi birikimiyle Avrupa’nın en çok turistik talep gören ülkelerinden birisi olan İngiltere, bu sebepten dolayı büyük bir turizm geliri elde etmektedir. Ülkemiz vatandaşlarına vize uygulayan bir ülke olan İngiltere, vize konusunda da sıkı detayları bünyesinde barındırmaktadır. Peki İngiltere vize ücretleri ne kadardır?

İngiltere Vizesi Almak Zor Mudur?

İngiltere vizesi alırken aslında sandığınız kadar zorlanmazsınız. İngiltere vizesi başvurusunda karşınıza çıkabilecek tek zorluk, görevlilerin detaycı bir şekilde incelediği başvuru evraklarının eksik ve yanlış olarak sunulmasıdır. Bu sebepten dolayı hem konsolosluğun kendisi hem de bu alanda deneyim sahibi olanlar, İngiltere vizesi alacak kişilerin mutlaka profesyonel danışmanlık almasını önerirler. İngiltere vizesi başvurusunda zamanınızı iyi kullanmayıp,  belgelerinizi eksik verirseniz maddi ve manevi kayıplar yaşayabilirsiniz. Bundan dolayı işinin ehli bir kurumla hareket etmek sizi pek çok olası sıkıntıdan kurtaracaktır.

İngiltere Vizesi Nasıl Alınır?

İngiltere vizesi doğrudan konsolosluktan değil, konsolosluk tarafından yetkilendirilen vize merkezlerinden alınmaktadır. Schengen Bölgesi’nde bulunmayan İngiltere’ye vize almak için her başvurunuzda bizzat giderek parmak izi vermeniz gerekecektir. Ayrıca İngiltere vize başvuru formları online olarak doldurulmaktadır ve son derece ayrıntılı bir süreçtir. Bundan dolayı da bu formların süreç hakkında bilgi sahibi kişilerce doldurulması çok önemlidir. İngiltere vizesi alırken profesyonel yardım almak bu sebepten dolayı adeta bir zorunluluktur.

İngiltere Vize Ücretleri Nedir?

İngiltere vizesi almak için sizden istenen evrakları hazır tutmanız ve eksiksiz bir şekilde konsolosluğa sunmanız gerekmektedir. Sizden istenilen belgeler, vize türüne göre değişkenlik göstermektedir. Belgeleri hazırladıktan ve vize başvuru formunu doldurduktan sonra ise vize ücretini yatırma işleminiz gelmektedir. Peki vize masrafları ne kadardır? 2020 yılı itibari ile İngiltere vize masrafları 220 $ ila 250 $ arasında değişmektedir. Bu ücretlere ek olarak İzmir TLScontact için randevu alma ücreti 72 $’dır.

Sağlıklı bir vize süreci geçirmek ve olası tüm olumsuzlukları önlemek için bugün artık tüm konsolosluklar profesyonel yardım almanın önemini vurgulamaktadırlar. İngiltere vizesi için başvuruda bulunmak ve detaylı bilgi almak için bize online iletişim formundan ulaşabilir ya da Whatsapp hattımıza mesaj bırakabilirsiniz.

 

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.