BLOG

İngiltere Vizesi Başvurusunda Gerekli Belgeler

A -A +
İngiltere Vizesi Başvurusunda Gerekli Belgeler

İngiltere; vize alımında birçok prosedür uygulayan ve işlem sırası görece uzun süren bir ülkedir. Bu nedenle vize başvurusu yaparken bilgilerin doğru girildiğine dikkat edilmesi ve evrakların başvuru sırasında eksiksiz sunulması önemlidir. İngiltere vize başvurusu için öncelikle çalışma durumunuza göre evraklarınızı hazırlamanız, işlemlerinizin başlatılabilmesi için gereklidir. Vize başvuru süreci siz evraklarınızı hazırladığınızda başlamakta ve prosedüre uygun olarak ilerlemektedir.

İngiltere vizesi alırken ilk olarak hazırladığınız evraklarınız kontrol edilerek, online sistem üzerinden başvuru formunuz doldurulmaktadır. Başvuru formu tamamen İngilizce olup, doğru bilgilerle eksiksiz doldurulması gereklidir. Başvuru formunun doldurulmasının ardından evraklarınızı şahsen teslim etmeniz ve parmak izi vermek için gelmeniz gerekmektedir. Parmak izi vereceğiniz süreç sırasında profesyonel ekibimiz sizlere destek vermektedir. İşlemler parmak izinden sonra tamamlanmaktadır. Vizenizin sonuçlanması yaklaşık olarak 15 iş günü sürmektedir. Pasaportunuz iade edildiğinde de aynı şekilde tarafımızca teslim alınmakta ve sizlere ulaştırılmaktadır.

İngiltere vizesi için hazırlanması gereken belgeler başvuru yapacak kişinin çalışma durumuna göre değişiklik gösterdiğinden; belgeler hakkında ayrıntılı bilgi almak istediğiniz takdirde müşteri temsilcilerimiz ile iletişime geçebilirsiniz. 

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.