BLOG

İngiltere Vizesi İçin Hangi Evrakları Hazırlamalıyım?

A -A +
İngiltere Vizesi İçin Hangi Evrakları Hazırlamalıyım?

İngiltere, coğrafi olarak Avrupa ülkelerine yakındır fakat Avrupa Birliği veya Schengen bölgesine dahil değildir. Dolayısıyla İngiltere vizesi almak için Schengen vizesinden farklı prosedürlerden geçmek gerekmektedir. İngiltere vize işlemlerindeki bu prosedürler ülkenin içinde bulunduğu durumdan alacağınız vize türüne ve sizin kendi durumunuz gibi değişkenlere bağlı olarak belirlenecektir. İngiltere vizesi için bireysel başvurular kabul edilmemektedir. Yani konsolosluklara veya büyükelçiliklere salt kendiniz olarak değil, bu resmi kurumların yetkilendirdiği özel vize danışmanlık merkezleri aracılığıyla başvuru yapabilmektesiniz. Bu nedenle istediğiniz her zaman Re-Vize Danışmanlık’a ulaşabilirsiniz.

İngiltere Vize İşlemleri

İngiltere Konsolosluğu'nun uygulamakta olduğu; parmak izi uygulaması ve fotoğraf çekimi için konsolosluğa şahsen gidilmesi gerekir. Bunun dışındaki tüm işlemler, İngiltere vize başvurusu için çalışma yürüten temsilciliklerce yapılmaktadır. İngiltere vizesi başvuru formunun tamamen İngilizce olarak doldurulması koşulu vardır. İngiltere vize başvuru formunu, yeterli ve iyi derece İngilizce ile internetten doldurup çıktısını alarak İngiltere vize başvurusu için ilk ve önemli adımı gerçekleştirebilirsiniz.İngiltere Konsolosluğu, gerek görmesi halinde sizi mülakata çağırabilir.

En önemli husus, tamamlanması gereken evrakların büyük bir dikkatle bir araya getirilip konsolosluk yetkililerine ibraz edilmesidir. Tespit edilecek en ufak hata vize başvurunuzun iptal edilmesiyle sonuçlanabilir. 

Profesyonel Yardım Alın

Vize başvuru süreçleri pek çok insan için stresli geçebilir. Ülkelerin vize politikaları her tür çevresel, küresel faktöre karşı son derece duyarlıdır; yani yönetmelikler bir gün içerisinde, siz farkına bile varmadan değişebilir. Ayrıca vize başvurularınız için gereken evrakların eksiksiz olması, beyanatlarınızın açık olması çok önemlidir. Yapacağınız en küçük hata vize başvurunuzun iptal edilmesiyle sonuçlanabilir, ki bu durum daha sonradan yapacağınız vize başvurularını olumsuz etkilemektedir. Olumsuz başvurular, vize reddine sebebp olmaktadır ve bu da sizin daha sonraki vize başvurularınız için kötü bir izlenim bırakır.

Eğer profesyonel vize danışmanlığı hizmetlerinin nasıl verildiğini görmek istiyorsanız bizlere, Re-Vize Danışmanlık’a ulaşın. Tek yapmanız gereken internet sitemizde yer alan online randevu formunu doldurmak. Artık kendi başınıza bu süreçleri atlatmak zorunda değilsiniz, profesyonel bir hizmet ile İngiltere vizesi sürecini sizler adına biz yürüteceğiz.

 

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.