BLOG

İngiltere Vizesi İçin Yetkili Kurum: TLSContact

A -A +
İngiltere Vizesi İçin Yetkili Kurum: TLSContact

İngiltere Avrupa'nın ve hatta dünyanın en güçlü ve saygın ülkelerinden biridir. Dolayısıyla İngiltere vizesi sıkı prosedürler barındıran bir süreçtir. Her ne kadar vize alımı, sanıldığı kadar zor olmasa da yine de titiz detaylar ve sıkı prosedürlerden dolayı vize işlemleri son derece detaylı gerçekleşmektedir. Vizeyi sağlıklı bir şekilde almanız için profesyonel bir yardım gerekmektedir. Ayrıca İngiltere vizesi için en yetkili kurum TLSContact'dır.

İngiltere Vizesine Dair Püf Noktalar

Schengen vizesinden ayrı tutulan İngiltere vizesi; İngiltere, Kuzey İrlanda, İskoçya ve Galler’e seyahat etmek isteyen kişilerin ülkelere giriş yapabilmesi için almaları gereken bir vizedir. İngiltere vizesi ile İrlanda Cumhuriyetine giriş yapılamamakta olup ilk önce İngiltere sınırları içerisine seyahat edilmesi takdirde geçiş yapılmasına izin verilmektedir. Kısaca, İngiltere’nin de dahil olduğu bir Avrupa seyahati planlıyorsanız, bunun en temiz yolu hem Schengen hem İngiltere vizesi almaktır. Uzun süreli İngiltere vizesi almak istediğinizde 6 aylık, 2 yıllık, 5 yıllık ve 10 yıllık vize seçenekleri ile karşılaşırsınız. İngiltere’ye uzun süre düzenli olarak seyahat etmesi gereken vatandaşların bu gerekliliği belgelemeleri halinde başvuru yapmasında bir engel bulunmamakta olup, sürecin oldukça titizlikle incelendiğini evraklarının sıkı denetimlerden geçtiğini göz önünde bulundurarak, seyahat tarihinden en az bir ay önce başvuru işlemlerini başlatmalarını tavsiye ederiz.

Peki Davetiye İle İngiltere Vizesi Alabilir miyim?

Vize başvurularında davetiye ile başvuru yapmak son derece önemli bir durumdur. Diğer uzun süreli vize kategorileri ile karıştırılmaması ve doğru evrakların eksiksiz bir şekilde hazırlanması gereken bu vize türünde standart evrakların dışında İngiltere’de ziyaret edeceğiniz kişiden alacağınız Davetiye Mektubu’nu da başvuru dosyanızda bulundurmanız gerekmektedir. Davet Mektubunda, ziyaret edeceğiniz kişinin kişisel bilgiler, iletişim bilgileri, çalışma durumuna dair bilgiler, vatandaşlık durumu belirtilmelidir. Aynı zamanda sizin, yani davet edilen kişinin de kişisel bilgileri, iletişim bilgileri, seyahat nedeni, seyahat süresi, sponsor bilgileri, konaklama bilgileri ve aile bireyleri hakkında ayrıntılı bilgi gibi detaylar yer almalıdır. Davetiye Mektubu, antetli kağıda, imza ve kaşe ile hazırlanmış olmalıdır.

İngiltere vizesi hakkında daha detaylı bilgi almak ve başvuru yapmak için İzmir, Ankara ve İstanbul ofislerimizi ziyaret etmeyi unutmayın.

 

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.