BLOG

İngiltere Vizesini En Kolay Nasıl Alırım?

A -A +
İngiltere Vizesini En Kolay Nasıl Alırım?

İngiltere vizesi, Schengen Bölgesi’ne dahil olan Avrupa ülkelerinden farklı prosedürlere sahip bir vize türüdür. Dolayısıyla İngiltere vize işlemlerinin, tüm yurt dışı vize süreçleri gibi kendine has zorlukları, prosedürleri, hassasiyetleri vardır. İngiliz vizesi de bir tane vize değildir elbette; turistik vize, çalışma vizeleri gibi kendi içinde ayrılan farklılıkları vardır. Bu farklılıklar vizeye başvuran kişinin durumuna göre de değişkenlik gösterir. Ayrıca her bir vize türü için istenen belgeler yine farklılık gösterebilir.

Eğer daha önceden bir Schengen ülkesinden vize almayı başardıysanız bu durum İngiltere vizesi almanız için size olumlu bir etki yapacaktır. Fakat İngiltere’nin hem Avrupa Birliği, hem Schengen bölgesinin dışında olduğu, bu vizelerin imtiyazlarını kapsamadığı da akıldan çıkarılmamalıdır. 

İngiltere Vizesi Almak

İngiltere vize başvuruları birebir olarak kabul edilmez. Bunun yerine İngiliz Konsolosluk ve büyükelçilikleri tarafından resmi olarak yetkilendirilmiş vize danışmanlık merkezlerinden başvuru yapabiliyorsunuz; bu açıdan istediğiniz zaman Re-Vize Danışmanlık ile iletişim sağlayabilirsiniz. İngiltere vize başvurularının değerlendirilmesi ve karara bağlanması bütünüyle Birleşik Krallık Vize ve Göç Dairesi yetkililerinin durumuna bağlıdır. İngiltere Konsolosluğu'na vize müracaatları, İngiltere seyahatinden 3 ay öncesine kadar yapılabilir.

Her vize başvurusunda olduğu gibi bu vizede de en önemli husus evraklarınızın tam olması ve vermeniz gereken bilgilerin hatasız, çelişkisiz olmalarıdır. İngiltere vizelerine başvuru için bir vize danışmanlık merkezi güvencesi arandığından dolayı bu konuya dair çok fazla endişe duymanıza da gerek yok.

Profesyonel Yardım Alın

Vize başvuru süreçleri pek çok insan için stresli geçebilir. Ülkelerin vize politikaları her tür çevresel, küresel faktöre karşı son derece duyarlıdır; yani yönetmelikler bir gün içerisinde, siz farkına bile varmadan değişebilir. Ayrıca vize başvurularınız için gereken evrakların eksiksiz olması, beyanatlarınızın açık olması çok önemlidir. Yapacağınız en küçük hata vize başvurunuzun iptal edilmesiyle sonuçlanabilir, ki bu durum daha sonradan yapacağınız vize başvurularını olumsuz etkilemektedir. 

Ama artık bu süreçleri tek başlarına ve zorluk içinde atlatmak istemeyenler profesyonel vize danışmanlığı hizmetlerine başvurabiliyor. Vize danışmanlığı şirketlerinin faaliyetleri, vize başvurularını sizlerin yerine yapan ve süreci gündelik olarak takip eden kalifiye ekipler tarafından yürütülür. Onların rehberliğinde yapacağınız vize başvurularının olumlu sonuçlanması garanti edilmektedir. 

Alanında uzman vize danışmanlarımız size gerekli olan tüm süreci aktaracaktır. Bizimle iletişime geçmek için aşağıda yer alan iletişim formunu doldurabilirsiniz.

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.