BLOG

İngiltere'de Çalışmak Veya İş Kurmak İçin Yapılması Gereken Tüm İşlemler

A -A +
İngiltere'de Çalışmak Veya İş Kurmak İçin Yapılması Gereken Tüm İşlemler

Avrupa'nın ve hatta dünyanın en güçlü ülkelerinden biri olan İngiltere, bugün pek çok kişinin yaşamak, iş kurmak, eğitim almak ve turistik amaçlı ziyaret etmek istediği ülkelerden biridir. Ayrıca ülke, pek çok yatırımcının girişimcilikte bulunmak istediği ve yatırım yapma arzusunda olduğu ülkelerin başında gelmektedir. Peki İngiltere'de iş kurmak kolay mıdır? Nasıl kurulur? Bu yazımızda İngiltere'de çalışmak veya iş kurmak için yapılması gereken tüm işlemleri sizler için derledik.

İngiltere'de Yatırım: Ankara Anlaşması Ve Detayları

Türk vatandaşlarına İngiltere’de iş kurup çalışma imkanı sağlayan Ankara Antlaşması, İngiliz vatandaşlığına geçmek isteyen ve bu sayede yatırımlarını genişletme imkanı bulacak yatırımcıların sık sık başvurduğu bir prosedür olmakla birlikte bir iş insanı vizesi konumunda olduğundan da dolayı bu güzel ülkede yatırım yapmak isteyen kişilerin işini kolaylaştırmaktadır. İngiltere’de Ankara Antlaşması aracılığı ile yapılacak bir yatırım girişimi mevcut otoriteler tarafından basit bir vize başvurusuna kıyasla çok daha ciddiye alınacaktır. Çünkü bu antlaşma iki ülkenin aralarında uzun yıllardır uyguladığı bir antlaşmadır. İngiltere’nin köklerine işlemiş gelenekçilik göz önüne alındığında Ankara Antlaşması ile birlikte yapılacak bir yatırım girişiminin neden daha ciddiye alınacağı anlaşılacaktır.

Ankara Antlaşması vizesi alabilmek için belirli başlı belgelere ihtiyacınız vardır. Bu belgeler, İngiltere’de iş kurmak için ve İngiliz vatandaşlığı alabilmek için son derece gereklidir. Mesela, iş planınızın bulunduğu bir dosya gereklidir. İçerisinde misyonunuzun, vizyonunuzun, hizmet detaylarınızın, fiyatlandırma politikanızın, pazar araştırmasının, rakip değerlendirmelerinin, potansiyel müşterilerin, tahmini gelir-gider tablolarının, SWOT analizinin, gelecek planı gibi sektör özelinde yapılacak genel araştırmaların bulunması gereken bu planın yanı sıra aynı zamanda İngiltere’deki potansiyel müşterilerden, Türkiye’de çalışmış ve iş yapmış olduğunuz kişilerden referans mektuplarına da ihtiyacınız vardır.  Şirketinize yapmayı düşündüğünüz maddi yatırıma sahip olduğunuzu kanıtlayan belgelerle birlikte kişisel özgeçmişiniz de gerekmektedir.

Ankara Anlaşması hakkında çok daha fazla detaylı bilgi almak ve İngiltere çalışma vizesine başvuruda bulunmak için İzmir, Ankara ve İstanbul ofislerimizi ziyaret edebilir ya da online iletişim formundan bizlere ulaşabilirsiniz.

 

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.