BLOG

İrlanda Dil Eğitimi Vizesi Nedir?

A -A +
İrlanda Dil Eğitimi Vizesi Nedir?

Avrupa'nın en keyifli ve en kendine has ülkelerinden biri olan İrlanda; bugün bir çok kişinin gezip görmek, eğitim almak ve yaşamak istediği ülkelerin başında gelmektedir. Özellikle saygın ve prestijli dil okullarına ev sahipliği yapması ile bilinen İrlanda, ülkemiz öğrencilerinin de dil okulu için sıklıkla tercih ettiği bir ülkedir. Schengen ülkelerinden biri olan İrlanda, size Avrupa'nın da kapılarını açmaktadır. Peki İrlanda dil eğitimi vizesi nedir? Nasıl alınır? Hangi dil okullarına kayıt yaptırmak gereklidir? Bu yazımızda sizler için bu soruların cevaplarını yanıtladık.

İrlanda Dil Okulu Vizesi Hakkında

Ülkeye dil ya da üniversite eğitimi için gitmeyi düşünüyorsanız almanız gereken vize türü İrlanda eğitim vizesidir. İrlanda dil kursu vizesi için yapılan başvurular, İrlanda Konsolosluğu’na iletilmektedir. Başvuruları yetkili acenteler aracılığı ile yapmanız son derece önemlidir. Bu başvuru kapsamında, almak istediğiniz dil eğitimi ve çalışma-gelir durumunuza bağlı olarak belirli belgeleri hazırlamanız talep edilir. Bu belgeler şu şekilde sıralanabilir: Pasaport, sağlık sigortası, cv, dil okulu kabul belgesi,  İrlanda’daki yakınlarınızı gösteren belge, gelir belgeleri, iki adet biyometrik fotoğraf ve nüfus kayıt örneği.

İrlanda Dil Okulları Hakkında: Birchwater Education

İrlanda’nın şirin kenti Limerick’in merkezinde bulunan Birchwater Education Dil Okulu, şehrin en modern İngilizce merkezi olan Riverstone Saat Kulesi’nde yer alır. 2016’da kurulan genç bir okul olmasına rağmen, doğru adımları atarak kısa sürede İrlanda’nın başarılı dil okulları arasına adını yazdırmıştır. Birchwater Education’da sunulan eğitim programları geniş akreditasyona sahip olup kurumun partnerleri arasında NCC Education, Trinity College London ve Institute of Commercial Management gibi çok saygın kurumlar yer alır.

İrlanda Dil Okulları Hakkında: Kaplan International Dublin Dil Okulu

Dublin’in merkezinde bulunan Kaplan Dil Okulu, öğrencilerin %98’i tarafından önerilen çok kaliteli bir eğitim kurumu olup dünyaca ünlü Kaplan Okulları güvencesiyle hizmet vermektedir. Okulda yaklaşık 53 ülkeden ortalama 235 öğrenci dil eğitimi almaktadır. Yaş ortalamasının 22-25 olduğu okulda 10 ferah derslik bulunur. Kaplan Uluslararası İngilizce okulu ACELS (İngilizce Dil Hizmetlerinin Akreditasyonu ve Koordinasyonu) tarafından akredite edilmiş olup İrlanda’daki en iyi İngilizce dil okullarını temsil eden “Marketing English in Ireland” üyesidir.

Dil eğitimi vizesine başvuruda bulunmak ve dil okulları hakkında detaylı bilgi almak için bize online iletişim formundan ulaşabilir ya da Whatsapp hattımıza mesaj bırakabilirsiniz.

 

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.