BLOG

İrlanda Dil Okulu Vizesi İçin Gerekli Evraklar

A -A +
İrlanda Dil Okulu Vizesi İçin Gerekli Evraklar

Yalnızca doğal güzellikleri, kendine has kültürel ve tarihi özellikleri ile değil aynı zamanda eğitim turizmi ile de son yıllarda oldukça popülerleşen İrlanda, uluslararası kalite standartlarında dil ve lisans eğitimi kurumlarına sahiptir.

Schengen ülkelerinden biri olan İrlanda, Kaplan, ISE, The English Studio, Castleforbes gibi önemli dil kurslarına başkenti Dublin’de ev sahipliği yapmaktadır. Bünyemizde bulunan Draft Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı’ndan bu kurslar hakkında ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

İrlanda’da 90 günden uzun süreli dil eğitimi almak için gidecek olan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları İrlanda D Tipi Schengen Vizesine başvuru yapmalıdır. Burada dikkat etmeniz gereken başlıca unsur doğru kategoriden doğru evraklarla başvuru yapıyor olmaktır. Uzun süreli oturum ve Avrupa’nın çoğu ülkesinde serbest dolaşım hakkı sağlayan bu vizenin başvuruları oldukça detaylı incelemelere tabi tutulur.  Bu nedenle ve süreçte herhangi bir aksilik çıkması ihtimaline karşılık okul kaydını kaçırmamanız adına başvurularınıza en geç 1 ay önceden başlamanızı tavsiye ederiz. 

İrlanda dil kursu vizesi için gerekli evraklar arasında yer alan vize başvuru formunu doğru ve eksiksiz doldurduğunuzdan emin olmalısınız, aksi halde başvurunuzun olumlu sonuçlanması pek de mümkün değildir. Formun dışında, vize dilekçesi ve bu dilekçe ile karıştırılmaması gereken motivasyon mektubu yer almaktadır. Motivasyon mektubunuz konsolosluğun en çok dikkat edeceği evraklardan biridir. Kendinizi tanıttığınız, vize sürecini nasıl değerlendireceğiniz, alacağınız eğitimi nasıl değerlendireceğiniz ve eğitim için neden o ülkeyi ve o kurumu seçtiğinizi anlattığınız nam-ı diğer niyet mektubunu yazarken nelere dikkat etmeniz nelerden kaçınmanız gerektiğini size örneklerle anlatacak danışmanlarımızdan yardım alabilirsiniz. 

D tipi Schengen vizesi için gerekli evraklar arasında, 10 yıldan eski olmaması gereken pasaportunuz, biometrik fotoğrafınız, uçak ve konaklama rezervasyonlarınız, seyahat sağlık sigortanız ve okul kayıt belgeniz yer almaktadır. Bunun dışında eğitiminiz ve maddi durumunuzla ilgili başka evraklar da talep edilmektedir.

İrlanda dil okulu vizesini sorunsuz almak için uzun yıllardır kendi alanlarında tecrübe edinmiş uzman Re-Vize Profesyonel Vize danışmanları ile çalışabilirsiniz. Ayrıntılı bilgi almak için bizimle iletişime geçebilir, İzmir, Ankara ve İstanbul’da bulunan ofislerimizi ziyaret ederek danışmanlarımız ile birebir görüşebilirsiniz. 

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.