BLOG

İspanya Eğitim Vizesi Hakkında Merak Edilenler

A -A +
İspanya Eğitim Vizesi Hakkında Merak Edilenler

Dünyanın en iyi üniversitelerine ve dil okullarına ev sahipliği yapan İspanya; kültürel zenginliği, tarihi dokusu, romantik şehirleri ile bir çok turistin uğrak yerlerinden biridir. Avrupa’nın ikinci büyük ülkesi olan İspanya’da resmi dil, dünyada en çok konuşulan dillerden biri olan İspanyolcadır. Avrupa Birliği üyesi olan İspanya aynı zamandan Schengen bölgesine de dahildir. İspanya Schengen vizesi en fazla 90 günlük kısa süreli vize olarak verilmektedir. 90 günü aşan vize başvuruları İspanya Ulusal Vizesi olarak değerlendirilmektedir. Bu yazımızda sizler için İspanya eğitim vizesi hakkında merak edilenleri bir araya getirdik.

İspanya Eğitim Vizesi Hakkında Bilgiler

Eğer İspanya'ya eğitim amaçlı gitmeyi düşünüyorsanız, almanız gereken vize türü eğitim vizesidir. Schengen Anlaşması’na taraf olan İspanya’ya ziyaret etmek isteyen vatandaşlarımız, İspanya’dan Schengen vizesi almak zorundadır. İspanya Konsolosluğu’na yapacağınız başvurularda talep edilen evraklar ve prosedürler seyahat amacınıza ve çalışma durumunuza göre değişecektir. Turistik başvurular en az 7 iş günü içinde sonuçlanmaktadır ancak yoğunluk durumunu ve resmi tatilleri göz önüne alarak daha erken başvurmanızı öneririz. Schengen vize prosedürleri genellikle karmaşık süreçler olduğu için İspanya vize başvurularında profesyonel destek almak en başta sizin yararınıza olacaktır. Schengen ülkelerinin konsoloslukları da vize başvurularında profesyonel destek alınmasını önermektedir. İspanya vize başvurunuzda alanında uzman ve tecrübeli Re-Vize danışmanlarımızın desteğiyle ilerlemek, uzun süreli vize alma ihtimalinizi artırmak için bizimle iletişime geçebilir, dilerseniz ofislerimizi ziyaret ederek danışmanlarımızla yüz yüze görüşebilirsiniz.

İspanya Üniversiteleri Hakkında

İspanya'da bir çok kaliteli üniversitenin bulunduğundan bahsetmiştik. Bunlardan ilki Barselona Üniversitesi'dir. Barselona Üniversitesi, Katalonya’nın en büyük yükseköğretim kurumu olup çok geniş bir eğitim-öğretim yelpazesi sunmaktadır. BÜ, İspanya’da üniversiteler tarafından gerçekleştirilen araştırmalar için de bir merkez niteliğindedir. Yürüttüğü araştırma programlarının sayısı ve başarısı göz önüne alındığında, Barselona Üniversitesi’nde yürütülen faaliyetler Avrupa genelinde bir kriter haline gelmiştir. Bunun yanı sıra Barselona Üniversitesi, en az adını veren Barselona şehri kadar kozmopolit ve dışa dönük bir üniversitedir. BÜ’de eğitim gören öğrenciler muazzam sosyal ve akademik olanaklardan faydalanırlar.

İspanya eğitim vizesi almak ve başvuruda bulunmak için bize online iletişim formundan ulaşabilir ya da Whatsapp hattımıza mesaj bırakabilirsiniz.

 

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.