BLOG

İspanya Turistik Vize İşlemleri

A -A +
İspanya Turistik Vize İşlemleri

Dünyanın en çok ziyaret edilen ülkelerinden biri olan İspanya, doğal güzellikleri, festivalleri, sıcakkanlı insanları ve köklü geçmişi ile Türkiye’den de çok sayıda turistik, ticari ya da eğitim amaçlı ziyaretçi ağırlamaktadır. 

Avrupa Birliği üyesi olan İspanya aynı zamandan Schengen bölgesine de dahildir. İspanya Schengen vizesi en fazla 90 günlük kısa süreli vize olarak verilmektedir. 90 günü aşan vize başvuruları İspanya Ulusal Vizesi olarak değerlendirilmektedir. 

İspanya Schengen Turistik Vize almak isteyen Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarından umumi (bordo) pasaport sahiplerinin hazırlaması gereken evraklar arasında öncelikle başvuru formu bulunur. Başvuru yapan her birey Schengen vize başvuru formunu eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurmalı ve imzalamalıdır. 18 yaşından küçük olup başvuru yapanlar ise ebeveynlerine imzalatmalıdırlar. Hazırlanacak tüm evraklar 3 aydan eski olmamalı, güncel olmalıdır. 

2 adet biometrik fotoğraf, nüfus cüzdanı fotokopisi ve bazı durumlarda ikamet bilgisi, finansal durumu gösteren belgeler, vize talep dilekçesi ve mesleki belgeler başvuru dosyanızda bulunması gereken diğer standart evraklardır. Vize talep dilekçenizi çalıştığınız kurum veya kuruluşun antetli kağıdına hazırlamanız gerektiğini aklınızda bulundurunuz. 

Sorunsuz İspanya vizesi almak için İzmir, Ankara ve İstanbul’da bulunan Re-Vize Profesyonel Vize Danışmanlığı ofislerine gelerek alanlarında uzman ve deneyim sahibi danışmanlarımızdan ihtiyaç duyduğunuz tüm bilgiyi alabilir, süreci sizin adınıza yürütmelerini talep edebilirsiniz. Herhangi bir maddi, manevi kayıp ve zaman kaybı yaşamaktan kaçınmak adına, tüm prosedürlerde adım adım yanınızda olacak uzman kadromuzdan faydalanmanızı tavsiye ederiz. 

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.