BLOG

İşsizler İçin Vize Başvurusu

A -A +
İşsizler İçin Vize Başvurusu
Schengen vize başvurusunun en temel şartlarından biri, çalışma durumunuza göre hazırlayacağınız evraklardır. Bu şartlar, çalışmayan kişileri vize başvuru sürecinde endişelendirmektedir. Ancak çalışmayan kişiler de vize başvurusu yapabilmektedir. Bilmeniz gereken önemli noktalardan biri de şudur ki vizenizin onaylanıp onaylanmaması tamamen konsoloslukların takdirindedir. Aynı şekilde çalışan bir kişinin vize başvurusu da olumsuz sonuçlanabilmektedir. Çalışmayan kişiler, vize başvurusunda masraflarını karşılayacak birinci derece bir yakınının hazırladığı çalışma evrakları ve o kişinin masraflarını karşıladığını belirten bir dilekçe ile başvuru yapabilmektedir.
 
Vize başvurusu için sizi ülkenize bağlayıcı sebepleri kanıtlamanız son derece önemlidir. Vize başvurunuz çalışma durumunuzdan çok bu sebepten dolayı olumsuz sonuçlanabilmektedir. Bizimle çalıştığınız takdirde evraklarınızı eksiksiz şekilde hazırlama ve seyahat amacınızı belirten dilekçenizi ayrıntılı şekilde yazma konusunda size destek olacağız. İlk kez vize başvurusu yapıyorsanız randevu günü parmak izi vermeye gelmeniz gerekmektedir. Randevunuzu seyahat tarihinize uygun olarak alıp, randevu günü işlemlerinizin sorunsuz yürümesinde yardımcı oluyoruz. Daha ayrıntılı bilgi almak için müşteri temsilcilerimizle iletişime geçerek, çalışmıyorken nasıl vize başvurusu yapabileceğiniz hakkındaki sorularınıza cevap bulabilirsiniz.
 
Sorunsuz Schengen vizesi için Ankara, İstanbul ve İzmir’de bulunan ofislerimizi ziyaret ederek alanlarında uzman ve deneyimli danışmanlarımızla birebir görüşmek için öncesinde Online Randevu Formu, Canlı Destek hattı veya telefon numaralarımızı kullanarak randevu ve bilgi alabilirsiniz.

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.