BLOG

İzmir Vize Danışmanlık Firmaları

A -A +
İzmir Vize Danışmanlık Firmaları

İzmir Vize Danışmanlık Firmaları

Ülkemizin üçüncü büyük şehri İzmir, yurtdışına açılan kapılarımızdan biridir. Yüksek ticaret hacmi, Ege ve Akdeniz’de deniz trafiğine ve ticaretine hâkim olma özelliğiyle pek çok konsolosluğa ev sahipliği yapmaktadır. İzmir; Almanya Federal Cumhuriyeti Başkonsolosluğu, İngiltere Konsolosluğu, İtalya Konsolosluğu, KKTC Konsolosluğu, Romanya Başkonsolosluğu ve Yunanistan Konsolosluğu’na ev sahipliği yapmakta, bunun yanı sıra Amerika Birleşik Devletleri gibi pek çok ülke fahri konsolosluk seviyesinde temsil edilmektedir. 

Bunun doğal bir sonucu olarak, İzmir’de faaliyet gösteren pek çok vize danışmanlık firması bulunmaktadır. İzmir vize danışmanlık firmaları, İzmir’de başvuru kabul eden konsolosluklarla vize başvurusunda bulunmak isteyen vatandaşlar arasında aracı olarak vize işlemlerini başvuru sahipleri adına yürüten firmalardır. Ancak bu firmaların vize işlemlerini takip etmeye yetkili olup olmadıkları, vize işlemlerinde birlikte çalışacağınız firmayı seçerken dikkat etmeniz gereken bir konudur. Yetkili firmalarla çalışmadığınız takdirde mağdur olabilir, hem para hem de zaman kaybedebilirsiniz. 

Vize danışmanlık firmalarının yetkili olup olmadıklarını anlamak için TÜRSAB üyesi olup olmadıklarına bakabilirsiniz. TÜRSAB A grubu acente statüsünde bulunan Re-Vize Profesyonel Vize Danışmanlığı firmamız, işlemlerinizi sizin adınıza yürütmeye ve takip etmeye tam yetkili olup yasal mevzuatla tam uyum içinde faaliyet göstermektedir. Vize başvurunuzdan önce pasaportunuzu alarak güvenle koruyor, tüm işlemlerinizi sizin adınıza gerçekleştiriyor, vize değerlendirme sürecinin takibini yaparak vizeniz sonuçlandığında pasaportunuzu vizenizle birlikte size teslim ediyoruz. Ayrıca hem vize başvurunuzda hem de seyahatinizde ihtiyaç duyacağınız zorunlu sağlık sigortası, ucuz uçak bileti ve konaklama rezervasyonu gibi konularda da danışmanlık sağlıyoruz. 

Vize başvurunuzu tam yetkili firmamız aracılığıyla gerçekleştirmek istiyorsanız, bugüne kadar binlerce vize başvurusunu olumlu sonuçlandıran tecrübeli ve uzman Re-Vize danışmanlarımızla iletişime geçebilirsiniz.

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.