BLOG

İzmir’den Yunanistan Vizesi Alabilir Miyim?

A -A +
İzmir’den Yunanistan Vizesi Alabilir Miyim?

Kapı komşumuz Yunanistan, Türk vatandaşları tarafından özellikle yaz tatillerinde en sık tercih edilen ülkelerden biridir. Bunun yanı sıra, Batı Trakya’da yaşayan Türk nüfusunun yoğunluğu göz önüne alındığında, Yunanistan akraba ve aile ziyaretleri için de her yıl binlerce Türk vatandaşı tarafından ziyaret edilmektedir. Öyle ki Yunanistan vizesi Ege Bölgesi’nde vatandaşlarımızın en çok başvurduğu vizedir.

Yunanistan, Avrupa Birliği ve Schengen Topluluğu üyesi olduğundan dolayı, Türk vatandaşlarına vize uygulamaktadır. Bununla birlikte, yeşil, gri veya siyah renkli özel hizmet pasaportları veya diplomatik pasaporta sahip olan Türk vatandaşları 90 günü aşmayan turistik ziyaretlerde vize almadan Yunanistan’a seyahat edebilirler. Umuma mahsus (bordo) pasaport sahipleri ise Yunanistan vizesi için başvuru yapmak durumundadır.

Yunanistan vize başvuruları, Türkiye’deki Yunanistan konsoloslukları tarafından yetkili başvuru merkezleri aracılığıyla kabul edilmektedir. Eğer İzmir’den başvuru yapmak istiyorsanız, başvurunuz İzmir’deki Yunanistan Konsolosluğu tarafından değerlendirilecektir. Ancak bunun için son 6 ay boyunca Ege Bölgesi sınırları içinde ikamet etmiş olmak şartı aranır. 

Yunanistan vizesi, titizlikle değerlendirilen bir başvuru sürecine tabi olup bu doğrultuda sizden çok çeşitli evraklar talep edilecektir. Doğru evraklarla ve eksiksiz bilgilerle başvuru yapmak vize başvurunuzun kabulü açısından büyük önem taşır. Dolayısıyla, bu süreçte profesyonel destek almak en başta sizin faydanıza olacaktır.

İzmir Yunanistan vizesi başvurunuzu tam yetkili firmamız Re-Vize Profesyonel Vize Danışmanlığı aracılığıyla gerçekleştirebilirsiniz. Bugüne kadar binlerce başvurunun olumlu sonuçlanmasına aracılık eden danışmanlarımız, İzmir Yunanistan vizesi başvurunuz için gerekli olan tüm bilgileri sizlerle paylaşacak, gerekli konularda danışmanlık sağlayacak, tüm vize işlemlerini sizin adınıza yürüterek hızla sonuçlandıracaktır. Ayrıca Yunanistan seyahatinizde ihtiyaç duyabileceğiniz ucuz uçak bileti, konaklama rezervasyonu ve seyahat sigortası gibi konularda ücretsiz danışmanlık hizmetimizden faydalanabilirsiniz. İzmir’den Yunanistan vize başvurunuzu vakit kaybetmeden başlatmak için İzmir ofisimizle irtibat kurabilir, dilerseniz uzman danışmanlarımızdan randevu alarak yüz yüze görüşebilirsiniz. 

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.