BLOG

Kanada Aile Birleşimi Vizesi Hakkında Bilinmesi Gerekenler

A -A +
Kanada Aile Birleşimi Vizesi Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Kanada, Kuzey Amerika kıtasının en kuzeyinde kalan topraklarını kapsayan, toprak hacmiyle olduğu kadar ekonomik hacmiyle de büyük bir ülkedir. Bundan dolayı ülkemizden pek çok kişi Kanada’da çalışma veya oturma izni almayı arzulamaktadır. Kuvvetli ekonomisi sebebiyle iyi yaşam koşulları sunmasının yanında, turistik olarak da gezilesi görülesi doğal güzellikleri olan bir ülke burası. Kanada vizesi, vize başvurusu yapacak olan kişilerin ziyaret amaçlarına göre farklı kategoriler altında değerlendirilmektedir. Çalışma vizesi, öğrenci vizesi, turistik vizeler vs. gibi ayrı başlıklarda değerlendirilen bu vizeler, vize işlemlerinin gerektirdiği evraklar ve prosedürler açısından da farklılıklar göstermektedirler. Bu yazının konusu olan Kanada aile birleşimi vizesi de kendine özgü başvuru koşulları bulunan vize türlerinden bir tanesidir.

Kanada Aile Birleşimi Vizesi nedir?

Kanada vatandaşı olan, Kanada’da oturma hakkı elde etmiş yabancı uyruklu vatandaşların ailelerini Kanada’ya getirebilmek için almak zorunda oldukları bir vize türü olan Kanada aile birleşim vizesi, uzun süreli vize kapsamında yer alan özel bir vizedir. Kanada’da yaşayan kişilerin evli oldukları kişiler tarafından yapılacak başvurularda uluslararası evlilik belgelerini sunmaları gereklidir. Bu vizeye başvurular Kanada Başkonsolosluğu veya Büyükelçiliği’ne yapılabilmektedir. 

Nelere Dikkat Etmeli?

Kanada vize süreçleri Avrupa vize süreçlerinden farklılık göstermektedir. Bununla birlikte başarılı sonuçlanmış olan Schengen vize başvurularınızın bulunması sizin için avantajlı bir durum yaratacaktır. Başvuru yapmadan önce pasaportunuzun yaşını kontrol etmeniz gerekmektedir, pasaportunuz en fazla 10 yıllık olmalı ve vize işlemi yapılabilmesi için 2 adet boş sayfasının bulunması gereklidir. Evlilik belgelerinizi de sizden istenen evraklarla birlikte konsolosluk yetkililerine eksiksiz, hatasız, çelişkisiz bir biçimde ibraz etmeniz en kritik noktadır. Diğer vize başvurularında da olduğu gibi gözden kaçırdığınız en ufak detay vize başvurunuzun iptaline sebebiyet verebilir. Fakat gözünüz korkmasın, bu süreci yalnız başınıza geçirmek durumunda da değilsiniz... 

Profesyonel Yardım Almak En İyisi!

Vize başvuru süreçleri pek çok insan için stresli geçebilir. Ülkelerin vize politikaları her tür çevresel, küresel faktöre karşı son derece duyarlıdır; yani yönetmelikler bir gün içerisinde, siz farkına bile varmadan değişebilir. Ayrıca vize başvurularınız için gereken evrakların eksiksiz olması, beyanatlarınızın açık olması çok önemlidir. Yapacağınız en küçük hata vize başvurunuzun iptal edilmesiyle sonuçlanabilir, ki bu durum daha sonradan yapacağınız vize başvurularını olumsuz etkilemektedir. 

Ama artık bu süreçleri tek başlarına ve zorluk içinde atlatmak istemeyenler profesyonel vize danışmanlığı hizmetlerine başvurabiliyor. Vize danışmanlığı şirketlerinin faaliyetleri, vize başvurularını sizlerin yerine yapan ve süreci gündelik olarak takip eden kalifiye ekipler tarafından yürütülür. Onların rehberliğinde yapacağınız vize başvurularının olumlu sonuçlanması garanti edilmektedir. 

Eğer profesyonel vize danışmanlığı hizmetlerinin nasıl verildiğini görmek istiyorsanız bizlere, Re-Vize Danışmanlık’a ulaşın. 
 

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.