BLOG

Kanada Evlilik Vizesi Nasıl Alınır?

A -A +
Kanada Evlilik Vizesi Nasıl Alınır?

Amerika kıtasının en kuzeyinde bulunan Kanada, tüm dünyada gerek eğitim kalitesi ile gerek sosyoekonomik durumu ile örnek alınan, gelişmişlik seviyesi en ileride olduğu düşünülen ülkelerden biridir. Federal bir siyasal yapıya sahip olan Kanada yürüttüğü sosyal ve göç politikaları ile komşusu Amerika kadar çok tercih edilen bir göç destinasyonu haline gelmiştir. 

Kanada, yeşil pasaport sahipleri de dahil olmak üzere Türk vatandaşlarına vize uygulamaktadır. Dolayısıyla seyahat amacınız ne olursa olsun, uygun kategoriden doğru evraklarla başvuru yapmanız gerekmektedir. Kanada vatandaşlığına sahip biriyle evlendiğiniz takdirde, aile birleşimi vizesi olarak geçen vizeye başvuru yapma hakkına sahip olursunuz. 

Aile birleşimi vizesi için toplamanız gereken evraklar ve izlemeniz gereken prosedür kısa süreli turistik vizeye oranla daha karmaşıktır ve çok daha dikkatle incelenir. Eksik ve yanlış evrakla yapacağınız başvurular kabul edilmeyecek, sizi maddi ve manevi zarara uğratacaktır. Bu kayıptan kaçınmak için prosedürleri adım adım takip etmenizi ve buna ek olarak profesyonel destek almanızı tavsiye ederiz. 

Kanada aile birleşimi vizesi için en kritik evrak, Kanada vatandaşı olan eşin, vize talebinde bulunan eşe göndereceği davetiyedir. Sağlık raporu, sabıka belgesi, maddi durumu gösteren belgeler gibi vize başvuruda sunulması gereken belgelerin büyük bir çoğunluğunu kendiniz hazırlamanız gerekirken Davetiye, Kanada’da ikamet eden kişi tarafından gönderilmelidir. 

Kanada vize başvuruları internet üzerinden yapılabilmektedir. Kanada Konsolosluğu’nun resmi internet sitesinde bulunan online başvuru formunu eksiksiz ve doğru şekilde doldurmanız gerekmektedir. Konsolosluk, elçilik ya da Re-Vize gibi yetkili vize şirketlerine müracaat etmeden önce vize ücretini konsolosluğun resmi banka hesabına yatırmanız gerekmektedir. Vize başvuru formu, pasaport, fotoğraf gibi gerekli evraklar bir dosya halinde hazırlanmış olarak konsolosluğa sunulmaya hazır olmalıdır. 

Fotoğrafınızın güncel halinizi yansıttığından ve pasaportunuzun seyahat dönüşünden itibaren 6 ay daha geçerli olacağından emin olmanızı tavsiye ederiz. Vize başvuruları genellikle 10-12 iş günü içerisinde sonuçlanıyor olsa da, herhangi bir eksik evrak veya yoğunluk durumuna karşılık ne kadar erken başvuru yaparsanız o kadar avantajlı olacağınızı hatırlatmak isteriz. 

Kanada aile birleşimi vizesi hakkında ayrıntılı bilgi almak ve başvuru işlemlerinizi başlatmak için, Ankara, İstanbul ve İzmir’de bulunan Re-Vize Profesyonel Vize Danışmanlığı şirketimizi ziyaret edebilirsiniz. Alanlarında uzman ve deneyim sahibi danışmanlarımız sizlere gerekli olan tüm bilgiyi aktarmakla birlikte, başvuru sürecini sizin adınıza yürüterek sizleri prosedürlerle uğraşmaktan kurtarırlar. Bize aynı zamanda Canlı Destek hattımız, telefon numaralarımız ve Online Randevu Formu üzerinden de ulaşabilirsiniz.

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.