BLOG

Kanada Turistik Çalışan Vizesi Nasıl Alınır?

A -A +
Kanada Turistik Çalışan Vizesi Nasıl Alınır?

Eğer iş yaşantısıyla yakından ilişkisi olan bir insansanız ve Kanada’ya seyahat etmeyi düşünüyorsanız bu seyahatten önce gereken vize başvurusunda bulunmanız şarttır. Kanada’nın turist bürokrasisi bu durumda sizin bir “Turistik Çalışan Vizesi” almanızı uygun görür. Bu seçenek sayesinde çalışan kişiler zorluk çekmeden bir Kanada vizesi alabilir.

Kanada’ya Dair

Kuzey Amerika kıtasında yer alan Kanada, turistik potansiyeli son derece güçlü bir ülkedir. Bu potansiyelin güçlü olmasının en büyük nedenlerinden biri, Kanada’nın gelişmiş metropol imkanlarını muhteşem bir doğayla birleştirebilmesidir. İngilizce’nin ve Fransızca’nın ana dil olarak kabul edildiği Kanada’da çok kültürlü bir atmosfer hakimdir. Aynı zamanda Kanada dünyanın en çok göçmen alan ülkelerinden birisidir. Bundan dolayı da Kanada turistler tarafından kolay adapte olunan bir ülkedir.

Kanada Turistik Çalışan Vizesini Nasıl Alabilirim?

Kanada, vize süreçlerini son derece titiz bir şekilde irdeleyen bir ülkedir. Bu sebep dolayısıyla konsolosluk tarafından bazı ülkelerin vize verme sürecine kıyasla daha farklı prosedürlere tabi tutulmanız mümkündür. Kanada vizesi almak zaman zaman zorlayıcı olabilmektedir. Ancak sürecin gerektirdiği detaylar ve evraklarla kusursuz bir şekilde ilgilenirseniz başvurunuz kısa bir süre içerisinde olumlu şekilde sonlanacaktır. Dikkat edilmesi gereken en önemli detay budur. Bu detay atlanırsa vize başvurunuz ne yazık ki olumsuz bir şekilde sonuçlanabilir.

Kanada Turistik Çalışan Vizesi İçin Gerekenler Nelerdir?

Kanada’ya yapacağınız bir ziyarette gereken turistik çalışan vizesini edinmek adına başlıca şu evrakları hazırlamanız gerekmektedir:

  • Tam tekmil vukuatlı nüfus kayıt örneği,
  • Şahsi banka dökümü,
  • Son dört aylık bir maaş bordrosu,
  • Çalıştığınız yerin ticaret gazetesi kaydı,
  • Oda sicil kaydı,
  • Vergi levhası,
  • Bir dilekçe.

Bu evraklar dışında ihtiyacınız olan spesifik belgeler için bizden destek alabilirsiniz.

Kanada Turistik Çalışan Vizesi Hemen Çıkar Mı?

Kanada turistik çalışan vizesi başvurularının iki hafta ile bir ay arasında işlendiğini ve onaya alındığını söylemek çok yanlış olmaz. Eğer ki daha önce bir ABD vizesi edinmişseniz Kanada vizesi alma süreciniz kolaylaşabilir ve vizenize çok daha kısa sürede erişebilirsiniz.

Kanada Turistik Çalışan Vizesi Alırken Profesyonel Yardım Almalı Mıyım?

Kanada turistik çalışan vizesi alacağınız süreçte profesyonel yardım almak gayet akıllıcadır. Önemli bir takım detayların atlanmadığından emin olmanızı sağlayacak bu süreç aynı zamanda vize başvurunuzu da hızlıca tamamlamanızı sağlar.

İzmir, Ankara ve İstanbul ofislerimizi ziyaret ederek profesyonel destek alabilir, maddi-manevi herhangi bir kayıp yaşamadan vize sürecinizi en doğru şekilde edinebilirsiniz.

 

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.