BLOG

Kanada Vize Başvurusunda Dikkat Etmeniz Gerekenler

A -A +
Kanada Vize Başvurusunda Dikkat Etmeniz Gerekenler

Kuzey Amerika Kıtasının en kuzeyinde bulunan Kanada dünyanın en gelişmiş ülkelerinden biri olup teknolojik ve ekonomik açıdan Amerika Birleşik Devletleri’ne benzetilmektedir. Britanya ve Fransa’nın kültürlerinin bir harmanı olan Kanada’nın başkenti Ottawa’dır.  

Eğitim alanında en çok tercih edilen, çok gelişmiş bir eğitim sistemine sahip olan Kanada’ya, Türkiye’den çok sayıda turist gitmektedir. Eğitim, ticaret ve göçten ziyade turistik ve aile-akraba ziyareti amacıyla da Türkiye’den çok sayıda turist ağırlayan Kanada Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına vize uygulamaktadır.

Amerika veya İngiltere vizesi sahiplerine çok rahatlıkla vize veren Kanada Konsolosluğu, Yeşil (hizmet), Gri, (hususi), Siyah (diplomatik) ve Bordo (umumi) pasaport sahiplerinin hepsine vize uygulamakta olup başvuruları oldukça detaylı ve sıkı bir incelemeden geçirir. Ankara Konsolosluğu tarafından incelenen başvuruları, yetkili vize merkezlerinden yapmanız mümkündür. 7 ila 14 gün içerisinde sonuçlanan başvurularınız eğer olumlu ise pasaportunuzun geçerlilik süresi dolana kadar sürmesi mümkündür. 

Kanada Turistik Vizesi için hazırlamanız gereken evraklar mesleğinize göre değişiklik göstermektedir. Örneğin; çiftçi iseniz, diğer turistik vize evrakları olan hesap dökümünüz, biyometrik fotoğraf, nüfus kayıt örneği gibi evraklara ek olarak Ziraat Odası tarafından verilen Çiftçi Belgesinin aslı ve fotokopisini başvuru dosyanıza eklemeniz gerekmektedir. 

Ancak bir işveren olarak Kanada Turistik Vizesine başvuru yapıyorsanız, barkotlu vize başvuru formu ve aile formu, biyometrik fotoğraf, şirketinizin vergi levhası, oda sicil kaydı, imza sirküleri, ticaret gazetesi kaydı, Kanada Konsolosluğuna hitaben antetli kâğıda yazılı dilekçe, pasaport, varsa adınıza kayıtlı ruhsat, tapu vb. belgeler başvuru dosyanıza eklemeniz gereken belgelerdir. 

Doğru kategoriden, doğru ve eksiksiz doldurulmuş evraklarla başvuru yapmak çok önemlidir. Her başvurunun onaylanmadığını aklınızda bulundurunuz. Eksik veya yanlış evrakla yapılan başvurunuz çok yüksek ihtimalle reddedilecek ve sizi hem maddi hem manevi hem de zaman açısından zarara sokacaktır. Bu nedenle profesyonel bir yardım almanızı ve bu alanda uzun yıllardır tecrübe sahibi olan profesyonel danışmanlara sahip Re-Vize Profesyonel Vize Danışmanlığı’nı seçmenizi tavsiye ederiz. 

İzmir ve Ankara’daki ofislerimizi ziyaret ederek, her biri alanlarında uzman ve deneyimli danışmanlarımız ile tanışın, sorunsuz Kanada vizesi almak için işlemlerinizi uzman ellere bırakın.

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.